ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Conferință explozivă a lui Ioniță: „Edi Iordănescu trebuia să rămână antrenor. Nu am venit să stau în tribună”

Autor: Alin Miu | 23.11.2018 | 14:21
Conferință explozivă a lui Ioniță: „Edi Iordănescu trebuia să rămână antrenor. Nu am venit să stau în tribună”
Conferință explozivă a lui Ioniță

Antonio Conceicao a reacționat după dezvăluirile FANATIK.RO în privința clauzelor din contractul său, prin care se obligă să discute cu șefii alegerile făcute în primul 11 înainte de meciurile oficiale și de cele amicale, iar apoi locul său în conferința de presă a fost luat de Alexandru Ioniță.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant de la Rapid și Astra a spus lucrurilor pe nume, criticând staff-ul tehnic pentru lipsa de meciuri jucate. Mai mult, Ioniță a dezvăluit că nu este normal ca o echipă precum CFR să schimbe antrenorii atât de des, dar și că „principalul” echipei trebuia să fie și acum Edward Iordănescu.

Ioniță, 23 de ani, are un singur gol marcat în 15 meciuri oficiale disputate pentru CFR Cluj în acest sezon. Un singur gol a marcat pentru ardeleni și în precedenta stagiune, într-o partidă de campionat cu fosta Juventus București.

ADVERTISEMENT

Conferință explozivă a lui Ioniță

„Nu văd normal să se schimbe antrenorul foarte des la o echipă, dar, până acum, eu sunt de 10 luni la CFR şi deja am avut trei antrenori aici.

Cred că domnul Edi Iordănescu trebuia să rămână atunci când a fost la CFR pentru că sunt sigur că făcea o treabă foarte bună, la fel cum a făcut şi la celelalte echipe la care a fost. Nu îmi convine că sunt rezervă, că prind puţine minute la CFR, am avut o parte de vină, o recunosc, dar sunt sigur că meritam mai mult.

ADVERTISEMENT

Nu am venit la CFR doar ca să stau în tribună. Aş fi nebun să spun că nu îmi plac condiţiile şi nu îmi plac banii şi nu am venit la CFR doar pentru asta”

„La Astra luptam să fiu golgheter, aici nu joc deloc”

Am avut 83 de kilograme în vară, acum am 78,5, am slăbit 4,5 kilograme, chiar nu ştiu. Puneţi-vă în locul meu. Am venit la CFR, credeam că o să joc, aveam 10 goluri marcate la Astra cât am fost acolo, puteam să candidez la titlul de golgheter, iar când am venit aici nu am mai jucat. 

ADVERTISEMENT

Pentru că nu făceam faza defensivă. Atunci când am fost adus probabil că se ştia că nu o fac foarte bine. Dar nu am ce să fac acum. Nu am dat prea multă atenţie pregătirii după ce am văzut că nu joc şi din păcate am ajuns să am kilograme în plus, să nu fiu pregătit  – a spus Alexandru Ioniță.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!