Fotbal international

Conferință incendiară a șefilor de la Bayern Munchen. Hoeness și Rummenigge au mitraliat jurnaliștii

Autor: Alin Miu | 19.10.2018 | 18:19
Conferință incendiară a șefilor de la Bayern Munchen. Hoeness și Rummenigge au mitraliat jurnaliștii
Bayern Munchen a organizat o conferință de presă pentru a-și apăra jucătorii și Bayern Munchen a organizat o conferință de presă pentru a-și apăra jucătorii și antrenorulantrenorul

Uli Hoeness, Karl-Heinz Rummenigge și Hasan Salihamidzic, cei mai importanți oameni din conducerea lui Bayern Munchen, au susținut vineri o conferință de presă prin care au răspuns criticilor venite din partea jurnaliștilor, dar și legendelor clubului.

Inițial, presa din Anglia specula că în cadrul acestei conferințe se va anunța demiterea lui Niko Kovac și înlocuirea sa cu Arsene Wenger, fapt care, desigur, nu s-a întâmplat.

Conferință incendiară a șefilor de la Bayern Munchen

În schimb, Hoeness și Rummenigge au fost porniți pe jurnaliștii de la Bild, care au criticat jucătorii în dese rânduri în ultimele două săptămâni. Nu au scăpat însă nici Matthaus, Kahn și Effenberg, trei dintre gloriile lui Bayern, care în prezent activează ca analiști sportivi.

“Recent, când Niko Kovaci și Salihamdzici au fost la baschet, voi, cei de la Bild, ați scris că s-au auzit fluierături. Și apoi ați cerut la Deutsche Telekom secvența respectivă ca s-o dați pe net. Asta-i obrăznicie”

“De Hummels și Boateng ați scris că sunt old-boys. Pe Ribery și pe Robben i-ați făcut praf. Polemica nerușinată și fără respect pare să nu mai aibă limite. Și e valabil nu doar pentru voi, jurnaliștii, ci și pentru experții care în trecut au jucat la Bayern”

“Pe Neuer l-ați trecut prin foc și sabie. Oameni buni, a fost declarat de patru ori cel mai bun portar al lumii. A greșit o dată, dar asta nu înseamnă că trebuie desființat”

Patru meciuri fără victorie pentru bavarezi

Bayern are în acest moment o serie de patru meciuri consecutive fără victorie. Totul a început cu remiza împotriva lui Augsburg, scor 1-1, pe teren propriu. A urmat apoi o înfrângere cu 0-2 la Hertha Berlina, pentru ca bavarezii să obțină un nou egal la 1 acasă, de această dată cu Ajax.

Cel mai rău rezultat a venit însă în etapa dinaintea pauzei competiționale, când Bayern a fost zdrobită pe teren propriu de Borussia Monchengladbach, scor 0-3. În urma acestui rezultat, Bild a scris că Niko Kovac va fi băgat în ședință de conducerea clubului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!