Carousel hot news

“Bourceanu rămîne!” Lista completă a achiziţiilor

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a susţinut o conferinţă de presă incendiară în care a dezvăluit principalele nume pe care Steaua le vizează pe piaţa transferurilor....
Autor: Constantin Radu | 28.08.2013 | 16:50
Mihai Stoica

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a susţinut o conferinţă de presă incendiară în care a dezvăluit principalele nume pe care Steaua le vizează pe piaţa transferurilor.

13.15 Îmi doresc ca să mergem mai departe în UEFA Champions League. Să depindem de noi în ultimul meci, aşa cum a fost şi cu Unirea Urziceni. Dacă Urziceni făcea egal, mergea în optimi. Cu tot respectul, cele 10 puncte ale CFR-ului au fost dobîndite şi cu ajutor.

13.06 despre transferuri: Vă anunţ numele jucătorilor pe care Steaua vrea să-i aducă. Vă prezint lista întreagă. Aşadar, jucătorii de care Steaua etse intersată, jucătorii de care Gigi Becali e interesat. Este vorba de Celeban şi Varela, de la Vaslui. De mijocaşii Neagu şi Iorga, de la Oţelul Galaţi, de un jucător Guilherme de la Petrolul, de atacanţii Wesley, liber de la Al Hilal, Batin şi Kapetanos. Chima, de la Molde, mai este şi el pe lista noastră. Dintre aceştia vrem să aducem măcar cinci.

13.04 despre transferul lui Chiricheş şi prezenţa în Liga Campionilor. Nu cu multe ore înainte s-au parafat actele de transfer al lui Chiricheş la Tottenham. Cel mai mare transfer făcut în fotbalul românesc în toate timpurile. Cu această calificare, Steaua aduce 30 de milioane de euro României.

13.01 despre relaţia cu Gigi Becali: Să se termine cu speculaţii. Că abia aştept să plece patronul, ca eu să-i iau scaunul. Patronul este fratele meu mai mare.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!