Life

Confesiuni incendiare despre Survivor România! Simona Hapciuc a făcut plajă topless în fața lui Jador!

14.05.2021 | 16:32
Confesiuni incendiare despre Survivor Romania Simona Hapciuc a facut plaja topless in fata lui Jador
Simona Hapciuc și Jador, foști concurenți Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc a făcut confesiuni incendiare despre Survivor România mărturisind că a făcut plajă în sânii goi în fața lui Jador!

Fosta concurentă a reality-show-ului de la Kanal D a fost provocată să facă o serie de dezvăluiri neașteptate despre competiție, altfel trebuia să mănânce niște preparate dezgustătoare.

ADVERTISEMENT

Totul s-a petrecut în platoul Teo Show, acolo unde Simona a fost prezentă cu războinica Mellina. Dacă Mellina a încercat să fie ceva mai politcally-correct evitând întrebările grele, Simona nu a ținut cont de nimic și a spus tot ce avea pe suflet.

Confesiuni incendiare făcute de Simona de la Survivor România. Cine e cel mai fals concurent

Blondina a făcut un top trei al celor mai enervanți concurenți de la Survivor România. Din punctul ei de vedere, Starlin era enervant pentru felul în care țipa la colegii lui după fiecare meci, iar din echipa ei au cam scos-o din sărite Elena Marin și Sebastian.

ADVERTISEMENT

Simona a mărturisit și pe cine consideră cel mai fals concurent, dar și cine a dezamăgit-o, bârfind-o. Hapciuc a declarat că Alexandra Stan a fost cea care a dat secretele ei mai departe, iar despre Culiță Sterp știe toată lumea, căci fosta concurentă a dus războiul cu acesta și în afara concursului, certându-se pe Instagram cu surorile lui.

Fetele au fost puse să aleagă unul dintre băieți pe care i-ar vedea drept tată al copiilor lor, iar Simona l-a dat exemplu pe Albert, în timp ce Mellina a spus că Lucian este un bărbat potrivit pentru întemeierea unei familii.

ADVERTISEMENT

„Albert mi se pare extrem de puternic din punct de vedere emoțional, psihic. Eu chiar îl susțin pe Albert. Nu știu cine are în grijă contul lui de Instagram, căci mă mai conversez și îmi mulțumește că îl susțin”, a dezvăluit Simona Hapciuc la Kanal D.

Blondina a făcut topless în fața lui Jador

Antrenoarea de fitness i-a surprins pe telespectatori declarând că nu se mai uită la emisiune de când a ieșit pentru că îi vine să comenteze tot ce vede și intră des în conflicte cu internauții.

ADVERTISEMENT

„Știi de ce nu mă uit la Survivor? Aș avea tendința să mă bag în seamă pe Instagram și să comentez și mi-aș atrage mult hate. Mai bine nu mă uit ca să stau în banca mea, să-mi văd de treaba mea. Am văzut că e mult scandal și nu mă pot abține”, a mai spus vedeta.

De departe, cea mai tare dezvăluire pe care aceasta a făcut-o este că ar petrece o noapte de amor cu Jador, dar asta nu e tot. Simona a mărturisit că a făcut de multe ori plajă topless în fața manelistului: „Eu acolo făceam topless și Jador stătea mereu lângă mine”.

 

ADVERTISEMENT