Sporturi

Confesiunile celui mai mare campion de golf, Tiger Woods: “Am făcut dragoste cu 121 de femei și am avut un divorț de milioane de dolari”

27.04.2020 | 17:30
Confesiunile celui mai mare campion de golf Tiger Woods  Am facut dragoste cu 121 de femei si am avut un divort de milioane de dolari
ADVERTISEMENT

Povestea lui Tiger Woods este plină de înălțimi foarte mari și minime foarte mici. Cel mai bun jucător de golf din toate timpurile a jucat însă și în foarte multe scandaluri. Dar capitolul vedetă a fost ce s-a întâmplat la Ziua Recunoștinței în 2002. În ziua în care imperiul Woods a falit. O poveste plină de sex, alcool, tristețe și decepții. Dar acum zâmbește din nou.

Tiger Woods și-a recunoscut greșelile

De Ziua Recunoștinței, în 2002, Tiger Woods a intrat cu mașina în poarta propriei case. Soția sa, Elin Nordengren, a ieșit cu un baston de golf și a început să distrugă vehiculul. Ea descoperise infidelitățile soțului ei, care era beat și drogat. Tiger Woods s-a văzut nevoit să recunoască nenumăratele situații în care și-a înșelat partenera de viață, după ce o parte dintre fetele care i-au acordat favoruri sexuale au început să vorbească.

ADVERTISEMENT

„După o reflecție profundă, am decis să mă retrag din golf pentru o perioadă nedeterminată de timp. Trebuie să mă concentrez pe a fi un soț mai bun, un tată mai bun și o persoană mai bună. “. Tiger Woods a decis să lase sportul pentru a-și salva familia.

Ce a spus campionul american

În februarie 2010, Tiger Woods a convocat o conferință de presă pentru a-și cere scuze în mod public. Infidelitățile sale continue și problemele sale cu alcoolul și drogurile au ieșit la iveală.

ADVERTISEMENT

“Vreau să vă spun fiecăruia dintre voi că regret profund comportamentul meu iresponsabil și egoist.  Mă irită foarte mult faptul că oamenii alcătuiesc povești de genul acesta pentru că Elin nu m-a lovit niciodată în acea noapte sau în altă noapte. Nu a existat niciodată violență în familie.

Momente de căință din partea lui Woods

“Comportamentul meu nu dă dreptul mass-media să le persecute pe fiica mea de doi ani, pe soția mea sau pe mama mea. Vă rog să le lăsați în pace.

ADVERTISEMENT

Am fost infidel. Am avut aventuri și sunt singura persoană responsabilă de toate. Am dat deoparte toate valorile de bază pe care le-am învățat . M-am gândit doar la mine, am rupt limitele căsătoriei gândindu-mă că am muncit atât de mult toată viața încât am meritat să mă bucur de toate ispitele care mă înconjurau ”

Un divorț de 300 de milioane dolari

Potrivit unui raport al revistei „National Enquirer”, Tiger Woodsa avut relații cu 121 de femei diferite de când s-a căsătorit cu Elin Nordegren. Unele dintre aceste pretinse iubite au profitat de ocazie pentru a obține anumite avantaje materiale.  Revista „Vanity Fair” a publicat un raport amplu cu experiențele acestor femei sub titlul: „Ispitele lui Tiger Woods”

ADVERTISEMENT

La jumătate de an după scandalul care a zguduit bazele personale și sportive ale jucătorului american, Woods însuși și-a anunțat separarea de Elin Nordegren. Nu a fost dată nici o declarație privind compensațiile pentru fosta soție, deși s-a publicat că este vorba de aproximativ 300 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT