News

Confidenta Zinei Dumitrescu rupe tăcerea! ”Era revoltată când Sergiu Nicolaescu a fost incinerat!”

02.04.2019 | 08:40
Confidenta Zinei Dumitrescu rupe tacerea Era revoltata cand Sergiu Nicolaescu a fost incinerat

Ies la iveală noi detalii după decizia surpinzătoare a fiului Zinei Dumitrescu, de a incinera trupul mamei sale. Una dintre cele mai apropiate persoane ale fostei creatoare de modă rupe tăcerea și vine cu dezvăluiri incredibile.

Aura Ionescu este convinsă că Zina Dumitrescu nu voia să fie incinerată

Este vorba despre Aura Ionescu, prietena de o viață a Zinei Dumitrescu. Femeie afirmă răspicat că fosta mare creatoare de modă nu ar fi vrut nici în ruptul capului să audă de incinerare. De asemenea, relația rece pe care o avea cu fiul său, dat fiind faptul că acesta nici nu o vizita, i-ar fi grăbit sfârșitul, crede confidenta regretatului designer.

Aura Ionescu mărturisește că Zina Dumitrescu  s-a arătat extrem de  revoltată atunci când marele regizor Sergiu Nicolaescu a fost incinerat, semn că nu era deloc de acord cu o astfel de practică. Mai mult decât atât, fosta creatoare de modă și-ar fi dorit să fie înmormântată alături de mama sa.

Ce spune confidenta Zinei Dumitrescu după incinerarea prietenei sale de o viață
Ce spune confidenta Zinei Dumitrescu după incinerarea prietenei sale de o viață

Ce spune Aura Ionescu, confidenta Zinei Dumitrescu, după ce aceasta a fost incinerată

„Eu eram confidenta ei, poate lumea nu știe. Regret tot ce s-a întâmplat, nu mă așteptam la un asemenea sfârșit. Nu merita să iasă de pe scena vieții așa cum a ieșit. Niciodată nu a zis că vrea să fie incinerată. Era revoltată când a aflat că Sergiu Nicolaescu a fost incinerat” , a declarat Aura Ion pentru postul de televiziune Kanal D.

Locul ei nu era la azil. Era mai bine decât acasă, dar așa s-a terminat viața ei. Era supărată. M-am luptat cu el să nu o ducă la azil. Niciodată nu vorbea urât despre el. El nu se dusese la ea de șase ani. Asta a terminat-o!” , a mai spus confidenta și prietena de o viață a Zinei Dumitrescu, pentru sursa citată.

Reamintim că la o zi după moartea Zinei Dumitrescu, fiul său și-a făcut apariția la azilul unde aceasta și-a petrecut ultimii ani din viață, pentru a ridica sicriul cu trupul neînsuflețit. Ulterior, Cătălin Negreanu a luat decizia de a o incinera în mare secret, spre indignarea apropiaților.

Tags: