Fotbal international

VIDEO. Cavani are ce are cu toată lumea. Vezi cu cine s-a mai certat după Neymar

Începe să se contureze tot mai evident imaginea unui Edinson Cavani creator de conflicte în jurul său. Este de notorietate disputa dintre vârful uruguayan şi brazilianul Neymar, apărută în...
13.10.2017 | 10:49
VIDEO Cavani are ce are cu toata lumea Vezi cu cine sa mai certat dupa Neymar

Începe să se contureze tot mai evident imaginea unui Edinson Cavani creator de conflicte în jurul său. Este de notorietate disputa dintre vârful uruguayan şi brazilianul Neymar, apărută în meciul cu Lyon, în momentul în care Cavani nu l-a lăsat pe brazilian să bată un penalty şi mai apoi schimburile dure de replici dintre cei doi. Neymar s-a simţit atât de ofensat, încât a mers până la a cere conducerii să îl vândă pe uruguayan în iarnă.

Al doilea jucător cu care Edinson Cavani intră în război este chiar un compatriot, la fel de temperamental şi de pus oricând pe arţag. Este vorba de atacantul Barcelonei, Luis Suarez, fotbalist care a decis să treacă peste avertismentul medicului de la club, de a nu juca în ultimul meci din preliminariile CM, cu Bolivia, pentru probleme medicale şi a intrat pe teren. Suarez a fost cel mai bun jucător de la albiceleşti, Uruguay câştigând cu 4-2 şi calificându-se, astfel, la turneul final al CM din Rusia.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Un conflict Cavani – Suarez ar face mult rău naţionalei uruguayene

Deşi meciul era de o importanţă uriaşă pentru Uruguay, orgoliile personale au ieşit şi de această dată la suprafaţă. Cavani i-a reproşat în timpul partidei lui Suarez faptul că nu i-a pasat într-un moment în care avea o poziţie bună, iar jucătorului de la Barcelona atât i-a trebuit, pentru a-i da replica pe ton ridicat. A fost suficient pentru ca ambii să uite de ce se aflau acolo, pentru a juca pentru ţara lor şi din acel moment s-au ignorat reciproc, nemaipasându-şi unul altuia niciodată.

Când Suarez a marcat, el reuşind o dublă, singurul fotbalist uruguayan care nu s-a alăturat la piramida bucuriei a fost vârful lui PSG, care a luat-o în direcţie opusă. Nici unul nu a vrut să vorbească  după meci despre existenţa unui conflict, mulţumindu-se doar cu remarca obişnuită, că în timpul unui meci mai apar şi tensiuni. Ambii sunt însă foarte orgolioşi şi din disputa lor nu are de pierdut decât echipa naţională, pentru că o colaborare Cavani-Suarez e un pericol uriaş pentru orice apărare adversă.

VEZI AICI VIDEO CONFLICT

Tags: