News

Conflict cu împușcături pe o stradă din Constanța. Un bărbat a ajuns la spital

17.03.2021 | 10:59
Conflict cu impuscaturi pe o strada din Constanta Un barbat a ajuns la spital
ADVERTISEMENT

Un bărbat a ajuns la spital, după ce a intervenit într-un coflict între trei tineri, la Constanța. Omul este tatăl unuia dintre ei și a fost împușcat cu un pistol cu bile.

Incidentul s-a petrecut marți, 16 martie. Din primele informații, se pare că totul ar fi pornit de la o fată. Agresorul este fratele acesteia și nu agreează relația dintre ea și un alt tânăr.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au întâlnit pentru a lămuri situația, dar lucrurile au degenerat. Tatăl unuia dintre ei a încercat să aplaneze conflictul, dar omul s-a ales cu o împușcătură.

Conflict cu împușcături pe o stradă din Constanța. Un bărbat a ajuns la spital

Bărbatul de 45 de ani care a fost împușcat a primit îngrijiri medicale la fața locului. Totodată, și polițiștii au demarat o anchetă.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au fost sesizați prin apel la 112. Polițiștii de la Secția 4 s-au deplasat la fața locului.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că incidentul a avut loc la intersecţia străzilor Bravilor cu Luptători din municipiu, în urma unui conflict spontan între trei tineri. La un moment dat, când tatăl unuia dintre aceştia ar fi intervenit, un tânăr ar fi tras asupra bărbatului, de 45 de ani, cu un pistol airsoft cu bile”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Constanța printr-un comunicat, scrie News.ro.

ADVERTISEMENT

„Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate,” au adăugat. Potrivit acestora, victima poate depune plângere în termen de 90 de zile.

Până în momentul de față nu a făcut-o. Bărbatul nu este în stare gravă.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Ancheta este în desfășurare, urmând ca acesta să scoată la iveală împrejurările în care a avut loc incidentul și identitatea persoanelor implicate.

ADVERTISEMENT
Tags: