Fotbal intern

Breeveld naşte CONFLICTE: “Eu sînt TITULAR în centru!”

Venirea lui Nicardo Breeveld în Ghencea naşte şi nemulţumiri în rîndul campioanei Ligii 1. Unul dintre cei mai buni fotbalişti ai Stelei din startul acestui început de sezon, Andrei...
14.08.2014 | 00:06
Breeveld naste CONFLICTE Eu sint TITULAR in centru
ADVERTISEMENT

Venirea lui Nicardo Breeveld în Ghencea naşte şi nemulţumiri în rîndul campioanei Ligii 1. Unul dintre cei mai buni fotbalişti ai Stelei din startul acestui început de sezon, Andrei Prepeliţă, nu priveşte cu ochi buni venirea în Ghencea a închizătorului transferat de la Pandurii, mai ales că prima declaraţie dată de olandez, după parafarea înţelegerii cu Steaua a fost că vine să joace titular (vezi aici tot interviul).

Motivul? Fostul căpitan al Universităţii Craiova le-a dezvăluit apropiaţilor că nu mai este dispus să joace fundaş dreapta pentru a-i face loc în primul “11” jucătorului venit de la Pandurii. Iar dorinţa noului mijlocaş al Stelei nu i-a căzut deloc bine lui Andrei Prepeliţă, fotbalistul care, cel puţin teoretic, trebuie să îi facă loc lui Breeveld în primul “11”.

ADVERTISEMENT

Prepeliţă a răbufnit: “Sînt joker-ul echipei!”

În aceste condiţii, surse din anturajul roş-albaştrilor au dezvăluit  pentru FANATIK.RO care a fost reacţia lui Prepeliţă în momentul oficializării trecerii lui Breeveld în Ghencea. “Foarte bine că l-au adus pe Breeveld, este treaba lor, dar eu nu mai joc fundaş dreapta. Am ajuns la Steaua  de trei ani, iar de doi ani sînt joker-ul echipei. Am jucat aproape pe toate posturile, am făcut tot ce mi-au cerut ei, însă eu nu sînt fundaş. Joc bine pe postul meu favorit, lîngă Sănmărtean,  dar parcă văd că antrenorul o să îmi ceară să joc din nou fundaş dreapta, că trebuie să îi facă loc lui Breeveld. În iarnă voi întra în ultimele şase luni de contract cu Steaua şi cine mă va mai transfera pe mine dacă voi juca mai mult fundaş dreapta, un post pe care nu mă simt în largul meu? Mai bine prefer să mă lupt pentru postul de titular, nu am nici o problemă, dar nu mai pot juca mereu în apărare”, a fost mesajul clar al Prepeliţă către apropiaţi.

A fost urmărit de T0ulouse

Surse din anturajul roş-albaştrilor au dezvăluit pentru FANATIK.RO că Andrei Prepeliţă a fost urmărit în această vară de către formaţia Toulouse, însă Gigi Becali nu a fost dispus să îi dea drumului fostului căpitan al Universităţii Craiova tocmai din lipsa variantelor la închidere.

ADVERTISEMENT

Informaţia a fost dezvăluită la finalul sezonului chiar de către mijlocaşul clubului din Ghencea: Au fost unele discuţii cu privire la plecarea mea de la Steaua, dar am înţeles că domul Gigi Becali nu îmi dă drumul. Asta e viaţa, acum îmi rămîne doar să joc pînă la finalul contractului la Steaua. Mai am contract pînă în vara anului 2015.”

9 meciuri a jucat Prepeliţă pentru Steaua în acest început de sezon, din care în opt a fost integralist, iar într-o paridă a fost introdus în ultimele 14 minute ale jocului

734 de minute a jucat Prepeliţă pentru Steaua în acest sezon în toate competiţiile

1 gol a dat Prepeliţă pentru Steaua în acest sezon, în deplasare la Aktobe, în Liga Campionilor

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!