Life

Conflict dur între jurații de la Chefi la Cuțite. Ce s-a întâmplat cu Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Spiritele se încing la ”Chefi la Cuțite”. O ceartă aprigă a izbucnit între jurații emisiunii culinare. Ce a iscat conflictul.
02.11.2022 | 18:29
Conflict dur intre juratii de la Chefi la Cutite Ce sa intamplat cu Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu
Din ce cauză s-au certat cei trei jurați. Sursa foto: captură video facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O emisiune plină de suspans va fi miercuri seară ”Chefi la Cuțite”. Cei trei jurați, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea se vor certa aprig.

Jurații de la ”Chefi la Cuțite”, în conflict. Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ieșit de la filmări

În urma conflictului, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au părăsit nervoși platoul de filmare. Totul are loc după ce echipele competiției vor fi puse față în față cu o nouă provocare gastronomică.

ADVERTISEMENT

Concret, la battle-ul cu numărul 8 concurenții de la ”Chefi la Cuțite” vor trebui să aibă preparate cu mai puțin de 10 elemente pregătite. La un moment dat, așa cum apare într-un promo al ediției de miercuri seară, doi dintre căpitanii de echipă aleg să iasă din ”ring”.

”Au plecat amândoi! Treaba voastră… La revedere!”, spune maestrul bucătar Sorin Bontea în material. Ulterior, apare Florin Dumitrescu, afară, exprimându-și furia față de colegii săi.

ADVERTISEMENT

”Bine că știe el mai bine, nu-l interesează părerea noastră. Și el, și Scărlătescu se comportă la fel. Colegul Scărlătescu la fel a zis, că ce știm noi despre mâncare”, reacționează Florin Dumitrescu.

De asemenea, Florin Dumitrescu a promis o oarecare răzbunare pe ceilalți doi maeștri bucătari.

”Ai făcut-o și tu, a făcut-o și el! Să vedeți data viitoare, când o s-o fac și eu… Nu e OK!”, a mai punctat Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Nu se știe, momentan, de la ce a izbucnit întreaga altercație. Totul se va afla în această seară, de la 20:30, pe Antena 1. Pe lângă asta, se va afla și cine va părăsi competiția, dintre toți concurenții.

Ediție specială la Chefi la Cuțite

În battle-ul anterior, cu numărul 7, emisiunea a fost una foarte specială. Mâncărurile concurenților au fost analizate de marii maeștri bucătari ai României, dinainte de Revoluție.

ADVERTISEMENT

Chefii celor mai mari hoteluri bucureștene și localuri din comunism au fost invitați să deguste din platourile concurenților. În ediția de marți seară a apărut și chef Gheorghe Vătafu, care s-a stins de curând la vârsta de 82 de ani. A fost ultima lui apariție TV.

ADVERTISEMENT