Fotbal intern

Conflict intern la Dinamo: Ionel Dănciulescu iese la atac. „Până acum au avut nevoie de mine? Poate merge Bălănescu în cantonament cu echipa”

09.01.2020 | 21:18
Conflict intern la Dinamo Ionel Danciulescu iese la atac Pana acum au avut nevoie de mine Poate merge Balanescu in cantonament cu echipa
ADVERTISEMENT

Situația fotbalistică de la Dinamo afectează și relațiile dintre oficiali. Ionel Dănciulescu și Florin Prunea nu știu dacă vor merge cu echipa în cantonamentul din Spania, deși cei doi se află în fiecare zi la ședințele de pregătire susținute de Dusan Uhrin.

Ionel Dănciulescu, în conflict cu „oamenii de la birouri”

Dinamo va pleca la Marbella pe 13 ianuarie, unde va efectua cantonamentul din această pauza competițională. Ionel Dănciulescu și Florin Prunea nu știu încă dacă vor merge alături de restul echipei în Spania, deși deplasarea este programată peste doar patru zile.

ADVERTISEMENT

„Danciu” susține că nu a dialogat cu niciunul dintre oamenii de la „birourile” clubului, iar în următoarele zile va fi prezent la Săftica pentru antrenamentele susținute sub comanda lui Dusan Uhrin, în speranța ca, până luni, va fi anunțat de programul din pauza competițională.

Am stat și suntem zi de zi lângă echipă. În momentul actual nu știm mare lucru. Nu știu dacă suntem în plan să mergem sau nu. Nu ni s-a spus dacă plecăm sau să ne facem bagajele, dar mai avem timp până luni.

ADVERTISEMENT

Nu am de unde să știu ce se întâmplă, dacă nu am avut dialog direct cu nimeni de la birouri. Noi o să mergem la antrenament și mâine, și poimâine, până la urmă cred că ne va anunța și pe noi cineva, ne va spune și programul nostru”, a declarat Ionel Dănciulescu la TV Digisport.

„Poate se duce Bălănescu”

Bogdan Bălănescu, directorul general de la Dinamo, este unul dintre oamenii „de la birouri” la care Ionel Dănciulescu face referire. Team-managerul „câinilor” susține că nu se poate împotrivi unei decizii luate de oficial care l-ar ține departe de echipă, deși el și Florin Prunea se află zi de zi la antrenamente.

ADVERTISEMENT

Dacă nu sunt dorit alături de echipă, nu am ce să fac. Pot să schimb eu gândirea altora? rebuie să fie cineva alături de echipă, poate se duce domnul Bălănescu, este și asta o variantă, dar eu și Florin am stat zi de zi lângă echipă.

Nu știu ce o să fac, dacă nu merg în cantonament. Probabil o să mă duc pe la birouri. Poate o să vorbească cineva și cu mine, dacă mă văd acolo.

ADVERTISEMENT

Nu ne-a întrebat nimeni de transferuri. Nici nu am știut de jucătorul ăsta care a venit acum (n.r. Lukas Skovajsa), nici nu-i știu numele. Până acum au avut nevoie de Dănciulescu?”, susține oficialul lui Dinamo.

Dinamo a încheiat anul 2019 pe locul nouă în ierarhia din Liga 1 și, cu patru etape rămase din sezonul regular, se află la șapte puncte de ultimul loc care asigură calificarea în play-off.

Echipa antrenată de Dusan Uhrin întâlnește Astra Giurgiu, FC Voluntari, FCSB și Gaz Metan Mediaș în ultimele patru jocuri din sezonul regular.

ADVERTISEMENT