Fotbal intern

Conflict între Adrian Mititelu junior și Dumitru Dragomir: ”Va sfârși într-un azil de bătrâni”

07.01.2021 | 16:25
Conflict intre Adrian Mititelu junior si Dumitru Dragomir Va sfarsi intrun azil de batrani
Dumitru Dragomir și Adrian Mititelu jr
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, fostul șef de la LPF, 74 de ani, a fost invitat la emisiunea ProSport Live și l-a atacat iar pe Adrian Mititelu, finanțatorul lui FC U Craiova, însă nu l-a iertat nici pe băiatul acestuia, Adrian Mititelu jr, 24 de ani. Replica tânărului nu a întârziat. 

Dragomir spune în continuare că pentru el patronul formației din liga secundă nu există și zice că nu are cum să se războiască cu băiatul lui Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Dar, din cauza faptului că fostul președinte de la LPF l-a atacat din nou pe Adrian Mititelu, iar în acest moment fianțatorul echipei din Craiova nu se poate apăra în public, băiatul său l-a susținut pe patronul echipei din Craiova.

Mititelu jr l-a atacat pe Dumitru Dragomir

Băiatul patronului de la Craiova, cel care se ocupă acum de destinele echipei, FC U Craiova fiind destul de aproape de întoarcerea în primul eșalon, i-a dat o replică fostului președinte de la LPF prin intermediul celor de la ProSport.

ADVERTISEMENT

„Dumitru Dragomir s-a luptat cu stelele verzi de-a lungul vieții. Eu respect și prețuiesc bătrânii, însă Dumitru Dragomir odată cu trecerea anilor atinge și apogeul nesimțirii și a birjăriei. Tatăl meu nu a furat nimic. Nu a fost condamnat pentru o infracțiune cu prejudiciu, ci pentru o infracțiune de pericol așa cum a susținut instanța, lucru ce l-am contestat și așteptăm anul acesta ca instanțele abilitate să îl elibereze pe tatăl meu.

Este frustrant pentru unii că familia Mititelu nu a dat înapoi și după tot acest timp de abuzuri și nedreptăți acum se află pe punctul de a reveni pe prima scenă fotbalistică. Probabil Dumitru Dragomir va sfarși într-un azil de bătrâni de la marginea Bucureștiului, jucând table și întreband când are meci Victoria București”, a zis Mititelu jr.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Stîngă, noul antrenor al echipei lui Mititelu

Acum, echipa lui Adrian Mititelu este pe prima poziție în liga secundă, iar Ovidiu Stângă a ajuns deja în Craiova și a pus la punct cu șefii formației ultimele detalii înainte de reunirea oltenilor. Vineri craiovenii se vor întâlni pentru prima dată în 2021 și vor fi testați pentru a vedea dacă au sau nu Covid-19.

Ovidiu Stîngă a semnat un contract cu echipa din Craiova valabil până pe 30 iunie 2022. Tehnicianul de 48 de ani a mai antrenat-o de-a lungul timpului pe FC U Craiova. Formația lui Adrian Mititelu va putea să se întoarcă pe stadionul ”Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova a făcut deja trei transferuri. Luboya, Voicu și Ispas sunt fotbaliștii luați în această iarnă de echipa lui Mititelu. Dragomir a vorbit și despre protestele de la Washington.

ADVERTISEMENT