Fotbal intern

Conflict între jucători la FCSB – Dinamo! Mihai Popescu a sărit la adversari

29.07.2018 | 22:35
Conflict intre jucatori la FCSB  Dinamo Mihai Popescu a sarit la adversari
ADVERTISEMENT

Un conflict între jucătorii echipelor FCSB și Dinamo a izbucnit în minutul 31 al derby-ului de pe Arena Națională din Capitală. Totul a pornit în momentul în care fundașul dinamovist Mihai Popescu i-a aplicat un ”body check” lui Dennis Man.

Mijlocașul de la FCSB a rămas întins pe gazon, iar spiritele s-au încins între jucătorii celor două echipe. Marko Momcilovic a venit să-i reproșeze fundașului dinamovist intrarea la Man, dar Mihai Popescu a răspuns agresiv.

ADVERTISEMENT

Conflict între jucători la FCSB – Dinamo, Hațegan nu a luat măsuri

În apărarea lui Momcilovic a venit fundașul central al FCSB-ului, Mihai Bălașa, dar Mihai Popescu nu s-a liniștit și a sărit la bătaie. Ceilalți jucători prezenți în meleu au început și ei să se îmbrâncească, dar totul s-a calmat după intervenția arbitrilor. Vezi VIDEO aici.

Centralul Ovidiu Hațegan nu a văzut incidentul dintre Mihai Popescu și Dennis Man, fiind cu fața în partea cealaltă a terenului. El s-a consultat cu arbitrul de rezervă Iulian Dima și a decis să nu ia nicio măsură disciplinară.

ADVERTISEMENT
Un conflict între jucătorii echipelor FCSB și Dinamo a izbucnit în minutul 31 al derby-ului de pe Arena Națională
Un conflict între jucătorii echipelor FCSB și Dinamo a izbucnit în minutul 31 al derby-ului de pe Arena Națională

FCSB și Dinamo se află la egalitate, scor 1-1, în derby-ul etapei a doua a Ligii 1 Betano. Gazdele au deschis scorul prin Harlem Gnohere, în minutul 9, dinamoviștii reușind egalarea prin Mircea Axente, în minutul 45+2.

Derby-ul FCSB – Dinamo, din etapa a doua a Ligii 1 Betano, a fost întrerupt 3 minute din cauza torțelor care au ajuns pe teren. Proiectilele au fost aruncate de fanii dinamoviști din peluză, chiar la poartă apărată de panamezul Jaime Penedo.

ADVERTISEMENT

Partida se desfăşoară pe o ploaie torenţială, acoperişul Arenei Naţionale nefiind tras.

Un jandarm a fost lovit şi trei suporteri au fost reţinuţi, duminică, în urma unor incidente provocate de fanii echipei Dinamo București, care se deplasau la Arena Naţională pentru derby-ul cu FCSB, din etapa a doua a Ligii 1 Betano. ”În zona şoseaua Iancului, unde se reunesc de obicei fanii dinamovişti, în apropierea stadionului Arena Naţională s-a strâns un grup de aproximativ 150 de suporteri, care au aprins torţe şi petarde”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache.