Fotbal intern

Conflict la vestiare după U Craiova – FCSB 0-2! Bogdan Planic, la un pas de bătaie cu un oficial al oltenilor! Video

05.05.2019 | 23:30
Conflict la vestiare dupa U Craiova  FCSB 02 Bogdan Planic la un pas de bataie cu un oficial al oltenilor Video

La finalul meciului U Craiova – FCSB 0-2, meci din etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, a izbucnit un conflict la vestiare. Vicecampioana României s-a impus în Bănie, iar oltenii au digerat cu greu o nouă înfrângere în faţa formaţiei antrenate de Mihai Teja.

Conflict la vestiare după U Craiova – FCSB 0-2. De la ce a început scandalul

U Craiova a fost învinsă de FCSB, scor 0-2, iar Olimpiu Moruţan a intrat într-un conflict cu un fan al oltenilor în drumul spre vestiare, după ce fotbalistul a făcut mai multe semne. Emil Pieleanu, team manager al formaţiei din Bănie, a intervenit, iar Bogdan Planic a fost la un pas să se ia la bătaie cu oficialul oltenilor. Cei doi au fost despărţiţi cu greu, Cristian Bălgrădean fiind cel care a intervenit să planeze scandalul. Mihai Stoica, care se îndrepta sper vestiare, s-a întors şi a încercat să afle ce se întâmplă pe tunel. Cearta a avut loc sub ochii lui Istvan Kovacs, care va nota tot ceea ce s-a întâmplat. VEZI AICI VIDEO.

La scurt timp după finalul meciului U Craiova – FCSB 0-2 s-a simţit în aer conflictul. Pe teren, înainte ca echipele să ajungă la vestiare, Harlem Gnohere şi Carlos Fortes s-au certat pe gazon. De altfel, atacantul roş-albaştrilor a făcut semne obscene către fanii olteni în momentul în care a fost schimbat. “Au fost nervi şi cam atât. A fost multă tensiune, încărcătură şi frustrare”, a explicat Dennis Man.

Conflict la vestiare după U Craiova - FCSB 0-2 (sursă foto: Telekom Sport)
Conflict la vestiare după U Craiova – FCSB 0-2 (sursă foto: Telekom Sport)
Tags: