Life

Schimb de replici între mama Otiliei și sora Laurei Giurcanu de la Survivor: „Mi se pare perversă rău” vs. „Uitați-vă la clasament!”

După ce Laura Giurcanu a propus-o pe Otilia Bilionera pentru eliminare din competiția Survivor România, mama cântăreței nu s-a mai putut abține și a spus ce crede despre fostul model.
15.02.2022 | 17:28
Schimb de replici intre mama Otiliei si sora Laurei Giurcanu de la Survivor Mi se pare perversa rau vs Uitativa la clasament
Adriana Brumă este deranjată de atitudinea Laurei Giurcanu. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera a fost votată de Laura Giurcanu spre eliminare din competiția Survivor România 2022. Este pentru a doua oară când fostul model o nominalizează pe cântăreață.

Adriana Brumă, mama Otiliei, a intrat direct, marți, în emisiunea lui Cătălin Măruță și a afirmat că Laura Giurcanu are ceva personal cu fiica sa și  acționează “pervers”. Bianca Giurcanu a sărit în apărarea surorii sale.

ADVERTISEMENT

Mama Otiliei Bilionera, despre Laura Giurcanu: „ Mi se pare perversă rău”

Mama Otiliei a dezvăluit faptul că este  deranjată de atitudinea Laurei Giurcanu și că, din punctul său de vedere, acesteia i s-a pus pata pe fiica sa. Mai mult, a numit-o „perversă” și a afirmat că nu procedează corect.

„Am emoții. Sunt puțin supărată. Sunt îngrijorată. Nu mi-a plăcut deloc atitudinea Laurei. Pe Laura o deranjează Otilia maxim. 

ADVERTISEMENT

Face ce face și tot o nominalizează. Mi se perversă rău și se folosește de mulți de acolo în interesul ei. Prea se crede cea mai bună și cea mai inteligentă.

Am văzut că îi reproșează Otiliei că nu trebuia să intre pe traseu pentru că nu a adus puncte. Până la urmă, cine e Laura să decidă ea cine să intre și cine nu?”, a spus mama Otiliei Bilionera. 

ADVERTISEMENT

Adriana Brumă a adăugat faptul că nici Emil Rengle sau Elena Chiriac nu se descurcă excelent pe traseu și totuși nu au fost votați de Laura Giurcanu.

„Nu mi se pare că procedează corect. Și ea a avut meciuri unde nu a adus puncte. Văd că are ceva cu ea. Așa mi se pare mie. Nu știu dacă o vede ca o amenințare. Eu cred că i s-a pus pata de când era cu Andreea Tonciu.”, a adăugat aceasta.

ADVERTISEMENT

Sora Laurei Giurcanu a sărit în apărarea surorii sale

Bianca Giurcanu a intrat la rândul său în direct și a simțit nevoia să își apere sora. Aceasta i-a spus Adrianei Brumă că Laura a adus mai multe puncte echipei Faimoșilor decât Otilia, iar asta îi dă dreptul să vorbească.

„Nu mi se pare că îi face mereu reproșuri. Laura a spus că nu ar fi trebuit să intre dacă nu se simțea bine, iar Otilia a confirmat. 

I-a spus că-i pare rău că a votat-o atunci pentru că mai erau doar două fete. Acum a venit o altă fată, iar dacă Otilia nu poate să joace pe cine ar fi putut Laura să voteze din echipă?

Vă rog să vă mai uitați o dată la clasament și să spuneți dacă Laura are dreptul să-și dea cu părerea sau nu, având în vedere că are cel mai mare procentaj din echipa Faimoșilor.”, a spus Bianca Giurcanu.

 

 

ADVERTISEMENT