News

Conflict Ludovic Orban – Rareș Bogdan. Pe cine ar vrea președintele PNL la șefia filialei din București

25.06.2019 | 10:18
Conflict Ludovic Orban  Rares Bogdan Pe cine ar vrea presedintele PNL la sefia filialei din Bucuresti

Conflictul dintre Ludovic Orban și Rareș Bogdan continuă și în ședința PNL de astăzi, unde liderul liberal l-a sfidat total pe fostul moderator de televiziune, care ar fi dorit să fie numit președinte al filialei București, potrivit adevărul.ro, care citează surse din interiorul partidului. Mai mult, se pare că 600 de membri PNL București au semnat o petiție prin care cer numirea lui Rares Bogdan drept președinte al filialei!

Conflictul dintre Ludovic Orban și Rareș Bogdan se adâncește! Fostul moderator nu va primi funcția de președinte PNL București

Se pare că liderul PNL Ludovic Orban o va propune, însă, pe Violeta Alexandru, fost ministru pentru Dialog social în Guvernul Cioloş, pentru a prelua funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti, potrivit adevărul.ro.

Ciprian Ciucu va prelua şefia Sectorului 6, iar Cristian Băcanu, a Sectorului 3. Şedinţa conducerii PNL este în desfăşurare, urmând să se stabilească şi cei şase lideri pentru sectoarele Capitalei.

Conflict intre Ludovic Orban si Rares Bogdan
Conflict intre Ludovic Orban si Rares Bogdan pentru sefia PNL Bucuresti sursa foto: radioiasi.ro

600 de membri ai PNL București au semnat o petiție prin care solicită ca Rareș Bogdan să fie numit președinte pe București

În petiția adresată lui Rareş Bogdan se vorbeşte despre construirea unei echipe solide, pentru a da Bucureştiului o guvernare corectă, iar semnatarii consideră că Rareş Bogdan ar fi omul „potrivit“ pentru îmbunătăţirea echipei din Capitală.

Semnatarii petiției au și o nemulțumire! Aceștia se plâng de faptul că ei nu au fost felicitaţi de conducerea centrală, deşi au luat un număr mare de voturi, ba mai mult s-a vorbit de sancţionarea lor. Printre semnatarii scrisorii sunt Cristian Olteanu (fost lider al PNL Sector 5), Marius Vintilă (vicepreşedinte PNL Bucureşti),  Hazem Kansou (secretar general al PNL Bucureşti) sau Bogdan Jelea (consilier Sectorul 5).

Filiala PNL București a obținut un rezultat de 15,76% la alegerile europarlamentare din data de 26 mai, la mare distanță de revelația alegerilor europarlamentare, alianța USR-PLUS, care a obținut un scor de nu mai puțin de 40,63% din voturile exrimate de bucureșteni.