Life

Conflict neașteptat între Zanni și Sebi de la Survivor România! Se rupe prietenia dintre ei?

Un conflict neașteptat izbucnește între Zanni și Sebi de la Survivor România, cei care până acum erau prieteni extrem de apropiați.
25.06.2021 | 11:16
Conflict neasteptat intre Zanni si Sebi de la Survivor Romania Se rupe prietenia dintre ei
Zanni și Sebi de la Survivor România ajung la neînțelegeri. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Zanni și Sebi de la Survivor România ajung la cuțite după ce fotbalistul ar fi spus despre preferatul publicului că se plânge mereu de ceea ce se întâmplă în emisiune.

Cearta dintre cei doi îi implică și pe Războinici, după ce Zanni îi întreabă ce a spus Sebi despre el. Albert este cel care confirmă o parte din spusele lui Sebastian despre tovarășul său.

ADVERTISEMENT

Această dispută este una cu totul neașteptată. Nimeni nu s-ar fi gândit că acești concurenți vor ajunge să se certe, mai ales că tot timpul s-au arătat apropiați și s-au avut ca frații.

Zanni și Sebi de la Survivor România ajung la cuțite

Fanii emisiunii au reacționat deja în mediul online la teaser-ul ediției din 25 iunie 2021, iar părerile sunt împărțite. Unii susțin că certurile sunt firești chiar și între prieteni într-o astfel de competiție, unde condițiile sunt extrem de dure.

ADVERTISEMENT

„Fratele meu, Zanni, sincer, la cald este cel mai plângăcios”, a spus Sebi despre prietenul său la testimoniale.

„Eu nu vreau să zic, dar mi se pare că tu ești șeful la scuze”, i-a spus Zanni lui Chitoșcă după ce a aflat ce a spus despre el.

ADVERTISEMENT

În această discuție a intervenit și Albert. Războinicul a mărturisit că Sebi l-a întrebat pe el dacă i se pare că Zanni caută mereu scuze în timpul probelor sau după desfășurarea acestora, mai ales dacă sunt pierdute de Faimoși.

„Primul a fost Sebastian care m-a întrebat: Băi, Zanni caută scuze? Caută”, a spus Albert.

După ce l-a confruntat pe Sebi, acesta i-a cerut lui Zanni să nu se victimizeze și să nu ia lucrurile atât de personal.

ADVERTISEMENT

Un nou joc de imunitate și o răsplată surpriză

În ediția din 25 iunie toți concurenții, indiferent din ce echipă sunt, vor primi o răsplată din partea organizatorilor. Reacția lor este uluitoare, iar telespectatorii au început să facă deja pariuri despre ce e vorba.

Cei mai mult sunt convinși că vor primi mâncare, lucru care le lipsește cel mai mult în Dominicană.

Bătălia este din ce în ce mai dură între concurenții, având în vedere că au mai rămas 7: 3 de la Faimoși, 4 de la Războinici.

În ediția din 25 iunie 2021 se va da primul joc pentru imunitate între taberele albastră și roșie. Rămâne de văzut cine va fi nominalizat la finalul ediției.

 

 

ADVERTISEMENT