Sport

Conflict nou între Lionel Messi şi Mauricio Pochettino! “Este şocant ce a făcut”

Lionel Messi şi Mauricio Pochettino s-ar afla din nou în conflict, după ce starul lui PSG nu i-ar fi comunicat antrenorului că s-a infectat cu COVID-19 în timpul vacanţei.
07.01.2022 | 08:40
Conflict nou intre Lionel Messi si Mauricio Pochettino Este socant ce a facut
ADVERTISEMENT

Scurta vacanţă de iarnă a produs o nouă ruptură în vestiarul lui PSG, după ce Lionel Messi nu i-ar fi spus lui Mauricio Pochettino că s-a infectat cu COVID-19. Mai mult decât atât, vedeta liderului din Ligue 1 a fost acuzată că nu îl respectă pe antrenorul parizienilor.

Cum s-a născut noul conflict dintre Lionel Messi şi Mauricio Pochettino

Jerome Rothen, fost jucător al lui PSG, a dezvăluit că Mauricio Pochettino a aflat din alte surse că Lionel Messi s-a izolat în Argentina, după ce s-a infectat cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

“Mereu trebuie să-ţi respecţi antrenorul, asta am învăţat la Clairefontaine. Antrenorul este peste toţi, indiferent că vorbim de starul echipei sau un junior. Pochettino nu a ştiut ce face şi unde este Messi, iar asta explică multe.

Nu cred că e un lucru prea bun şi este şocant din partea lui Messi. Nu-l respectă pe Pochettino. Singurul care-l respectă cu adevărat, în opinia mea, este Kylian Mbappe. Nu văd acest lucru în relaţia cu ceilalţi jucători.

ADVERTISEMENT

Dacă nu-ţi respecţi antrenorul, atunci nu poţi avea succes. PSG a suferit destul din acest motiv în ultimii ani”, a declarat Jerome Rothen în presa din Franţa.

Lionel Messi, conflict cu Mauricio Pochettino şi în toamnă

La primul meci pe “Parc des Princes”, PSG – Lyon 2-1, Lionel Messi a ieşit în evidenţă după ce nu l-a salutat pe Mauricio Pochettino la ieşirea de pe teren. Atunci, antrenorul parizienilor a decis să-l scoată de pe teren, în minutul 76, pe starul argentinian.

ADVERTISEMENT

După meci, Mauricio Pochettino a vorbit despre acest conflict şi a susţinut că totul s-ar fi rezolvat la vestiar. Cu toate acestea, presa din Franţa a scris în repetate rânduri că relaţia dintre cei doi argentinieni este una rece.

“Acestea sunt decizii pe care trebuie să le luăm pentru binele echipei. Toată lumea știe că avem jucători extrordinari, un lot excelent de 35 de fotbaliști. Uneori aceste decizii dau rezultate, alteori nu.

ADVERTISEMENT

Dar de asta stăm în fața băncii și ne gândim la ce e de făcut. Trebuie să iau decizii, fie că plac sau nu. După meci, Messi mi-a spus că totul este OK”, explica Mauricio Pochettino.

Lionel Messi s-a infectat cu COVID-19 în vacanţă

Lionel Messi a sărbătorit Crăciunul în Argentina şi a participat la un concert alături de Antonella Roccuzzo, soţia lui. La scurt timp după acest eveniment, starul lui PSG a fost testat pozitiv şi a intrat în izolare.

După trei zile, Lionel Messi a primit un test negativ şi s-a întors în Franţa, pentru a începe antrenamentele cu PSG. Fotbalistul de 34 de ani a ratat meciul cu Vannes, din Cupa Franţei, câştigat de parizieni cu 4-0, însă va fi pe teren în derby-ul cu Lyon de duminică.

ADVERTISEMENT