News

Conflict sângeros între două bande de români din Italia. Un bărbat a fost grav rănit, iar poliția a intervenit

12.05.2020 | 09:57
Conflict sangeros intre doua bande de romani din Italia Un barbat a fost grav ranit iar politia a intervenit
ADVERTISEMENT

Un conflict sângeros a avut loc luni între două bande de români din Italia. În urma disputei, un bărbat a fost grav rănit și transportat la spital, iar poliția a intervenit și i-a reținut momentan pe ceilalți implicați.

Conflict sângeros între două bande de români din Italia. Un bărbat a fost grav rănit, iar poliția a intervenit

În jurul orei 02:00 dimineața, între mai mulți români din localitatea italiană Latina, în apropiere de Roma, s-a iscat un conflict. Acesta a degenerat într-unul sângeros la propriu, iar forțele medicale și ale poliției au intervenit, scrie secoloditalia.it.

ADVERTISEMENT

După o altercație în care ar fi fost implicați trei conaționali, unul dintre ei s-a ales cu răni foarte grave. La apariția poliției, unul dintre participanții la conflict a fost găsit întins pe jos cu fața însângerată. Se pare că acesta avea o tăietură mare pe frunte și a necesitat îngrijiri medicale.

Pentru că rănile erau destul de grave, medicii de pe ambulanță au decis să-l transporte la spitalul din zonă pentru a-i acorda îngrijiri de specialitate.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-i privește pe ceilalți doi bărbați, aceștia sunt români cu vârste de 31 și 25 de ani. Inițial, ei au fost au fost duși la Poliție.

Sursa citată mai notează faptul că unul dintre români a încercat să fugă la sosirea polițiștilor. Cei doi sunt cercetați acum în stare de libertate.

ADVERTISEMENT

Scandal și în Germania între români

Tot în această săptămână, românii s-au confruntat și în Germania. Din fericire, acolo nu s-au înregistrat victime, doar unele amenințări verbale între mai mulți muncitori din agricultură.

Un scandal uriaș a izbucnit între mai mulți români care lucrează în aceste zile la o fermă de sparanghel și căpșuni din Darmstadt (Germania).  Acuzați că nu-și fac munca așa cum trebuie, românii au intrat în conflict cu patronii.  La baza revoltei care a izbucnit, ar fi, de fapt, o ofertă de la altă fermă din zonă.

ADVERTISEMENT

Aceasta i-a ademenit pe români cu salarii mai mari, iar a doua zi după scandal, un autobuz al acestei ferme a apărut în curte. Opt dintre muncitorii sezonierii români s-au urcat în el și au plecat.

ADVERTISEMENT