News

Conflict sângeros între interlopi. Cine este bărbatul care a fost ucis în plină stradă, în Galați. Criminalul a recunoscut fapta. Update

Conflict sângeros între interlopi, în Galați. Un bărbat a fost ucis.
11.06.2021 | 14:50
Conflict sangeros intre interlopi Cine este barbatul care a fost ucis in plina strada in Galati Criminalul a recunoscut fapta Update
Conflict sângeros între interlopi, în Galați. Un bărbat a fost ucis. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT
11-06-2021
11:56

Criminalul și-a recunoscut fapta. Ce legătură exista între el și victima sa

Numele celui care l-a ucis pe Gabi Șef este Armin Bălău, un tânăr de 28 de ani. El a recunoscut fapta sa și spune că regretă ce a făcut. De asemenea, s-a aflat și ce legătură există între interlopul ucis în Galați și criminal.

Astfel, este vorba despre o răzbunare, după ce fratele lui Armin Bălău a fost împins la sinucidere de Gabi Șef, din cauza unui apartament. Acum, fratele său a decis să se răzbune și a plănuit această faptă în detaliu.

El a fost ajutat de alți indivizi pentru a comite crima, și, mai mult, a închiriat un apartament în care să stea, după ce avea să îl ucidă pe Gabi Șef.

11-06-2021
06:30

Criminalul a fost prins

Criminalul interlopului din Galați a fost prins. Acesta a fost reținut de oamenii legii și urmează să fie cercetat penal pentru fapta sa, după ce l-a înjunghiat pe respectivul bărbat în fața unui supermarket, în fața trecătorilor, în cursul zilei de joi.

Informațiile arată că cei doi bărbați s-ar fi cunoscut, iar agresorul l-a atacat pentru a se răzbuna. Unele surse din anchetă arată că atacatorul nu fost singur, ci a fost ajutat de mai mulți oameni pentru a comite fapta.

Astfel, ar fi vorba de o crimă cu premeditare, plănuită cu mult timp înainte.

Conflictul a izbucnit în mod spontan, în Galați, joi seara. Un bărbat a murit, după ce a fost înjunghiat în plină stradă. Din păcate, rănile sale erau foarte grave și nu a supraviețuit.

Cine este bărbatul care a fost ucis

Cel care a fost omorât este un bărbat în vârstă de 39 de ani, cunoscut drept Gabi ‘Șef’ și era membru al membru al Clanului Ogeaca, conform Antena 3.

ADVERTISEMENT

Bărbatul respectiv a fost transportat la spital în urma incidentului, dar la scurt timp, în jurul orei 23:15, medicii au pronunțat decesul. Acesta avea trei copii.

Cum bărbatul era membru al unui clan interlop, se prea poate să fie vorba despre o răzbunare a unor rivali, care au decis să îl atace pe bărbat în plină stradă și să îl înjunghie.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc în parcarea unui bloc, unde se pare că interlopul a fost așteptat de alți oameni, care plănuiau să săvârșească acest atac violent.

Bărbatul a fost înjunghiat în gât

Gabi „Șef” ar fi fost înjunghiat în gât, spun sursele și lăsat într-o baltă de sânge. Deocamdată, autorul acestui atac nu este cunoscut, el fiind căutat de Poliție chiar în aceste momente.

ADVERTISEMENT

Datele de la Serviciului Județean de Ambulanță Galați arată că ar fi fost o răfuială între cei doi bărbați, astfel că vorbim de un singur autor, și nu de mai mulți, așa cum s-a crezut inițial.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, unde a făcut de două ori stop cardio-respirator, iar medicii nu l-au mai putut resuscita. Victima a murit în timpul operației, au mai transmis medicii.

ADVERTISEMENT

Ce au transmis autoritățile

„A fost un conflict între doi bărbați. S-a întâmplat în spatele blocurilor de la de la Ultimul Leu. Un bărbat a fost înjunghiat în gât și în abdomen. A fost lovit cu un cuțit.

A fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe în stare foarte gravă. Din câte am înțeles a intrat în stop cardiorespirator”, a spus Mihai Polinschi, reprezentantul Serviciului Județean de Ambulanță Galați.

Cel ucis a făcut parte din Clanului Ogeaca, cunoscut pentru proxenetism și cămătărie. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor, dar acum fapta a fost încadrată la omor calificat.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați anchetează acest caz și există un cerc de suspecți care au fost investigați de oamenii legii, în cursul nopții trecute.

ADVERTISEMENT
Tags: