Life

Conflict uriaș la Bravo, ai stil. Otniela și Ioana Filimon și-au scos ghearele!

Concurentele de la Bravo, ai stil scot sabia din teacă sau mai bine zis, ghearele, ca să își apere poziția în competiție.
24.09.2021 | 12:08
Conflict uriaș la Bravo, ai stil. Otniela și Ioana Filimon și-au scos ghearele!
Otniela și Ioana Filimon, la cuțite la Bravo, ai stil. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Otniela și Ioana Filimon intră în colimatoriu în noua ediție Bravo, ai stil, competiție unde tensiunea se face simțită tensiunea tot mai mult.

Concurentele încep să își exprime nemulțumirile și deja se creează primele disensiuni. Fetele care până acum nu s-au remarcat prin conflicte își scot ghearele ca să își apere poziția în concurs.

În promo-ul ediției din 24 septembrie, cele care ajung la cuțite sunt fostele colege de la Ferma vedetelor, Ioana Filimon și Otniela.

ADVERTISEMENT

Ioana Filimon și Otniela, la cuțite la Bravo, ai stil?

Cele două s-au înțepat reciproc până acum de câteva ori. Fie și-au criticat ținutele ori și-au exprimat nemulțumirea față de cum este notată de juriu cealaltă, fie s-au ignorat reciproc, semn că relația lor nu este tocmai apropiată.

Otniela și Ioana sunt aproape la fel îmbrăcate în ediția care va fi difuzată diseară de la ora 22:30. Discuția aprinsă dintre ele pornește de la niște sfaturi pe care blondina i le dă brunetei.

ADVERTISEMENT

„Să-ți cureți aura trebuie să faci...”, spune Otniela, moment în care este întreruptă de Ioana Filimon.

„Cred că mai bine dai sfaturi pentru tine. (…) Deci m-au apucat toate spumele”, spune Ioana Filimon, vizibil iritată de prezența Otnielei.

ADVERTISEMENT

„Tu să nu mai vorbești deloc”, spune Otniela în discuția pe care o poartă în fața celorlalte concurente.

Mădălina Pamfile recunoaște că are stilist

Și Mădălina Pamfile intră în vizorul concurentelor și asta deoarece tânăra este din ce în ce mai lăudată de jurați pentru felul în care se îmbracă.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă de televiziune recunoaște că are stilist, lucru pe care l-a observat și Ruxi. Opulenta spune că ea ar putea fi în minus în acest concurs de modă pentru că nu o ajută nimeni să se îmbrace.

Show-ul de la Kanal D devine din ce în ce mai exploziv, pe măsură ce fetele încep să spună ce au pe suflet. Fetele care s-au remarcat cel mai mult până acum în competiție au fost Mădălina Pamfile, Ruxi și Anda Adam.

ADVERTISEMENT

Unele au ieșit în față cu ținutele apreciate ori desființate de jurați. În același timp, alte fete au devenit vizibile cu poveștile lor de viață și momentele pe care le-au protagonizat în cadrul edițiilor zilnice.

Emisiunea este difuzată de miercuri până vineri de la 22:30. Galele săptămânale au loc sâmbăta, de la 22:00.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri