Fotbal international

Conflict virtual între Aubameyang și un star de la Real Madrid. Replici dure: „O tâmpenie!”

13.11.2020 | 11:29
Conflict virtual intre Aubameyang si un star de la Real Madrid Replici dure O tampenie
ADVERTISEMENT

Cunoscut pentru modul său excentric de a sărbători golurile, dar mai ales pentru măștile la care apelează, Pierre-Emerick Aubameyang de la Arsenal a fost criticat de Toni Kroos, mijlocașul lui Real Madrid.

Cei doi se cunosc de pe vremea în care erau rivali în derby-ul Germaniei. Kroos a evoluat până în 2014 la Bayern Munchen, în vreme ce gabonezul Aubameyang a ajuns la Borussia Dortmund în 2013.

ADVERTISEMENT

Neamțul Realului l-a criticat pe Aubameyang pentru modul în care celebrează golurile, iar atacantul nu a ezitat să îi răspundă. În final, lucrurile s-au calmat grație… copiilor!

Cum l-a iritat starul de la Real Madrid pe Aubameyang: „E o tâmpenie, n-are niciun sens”

În vârstă de 30 de ani, Toni Kroos este unul dintre cei mai valoroși mijlocași centrali din lume, iar palmaresul său este de-a dreptul impresionant. Neamțul a cucerit UEFA Champions League cu Bayern, în 2013, dar și cu Real Madrid în 2016, 2017 și 2018. Plus o sumedenie de alte trofee interne și internațioanle.

ADVERTISEMENT

Campion Mondial cu Germania, în 2014, Kroos a dezvăluit că există și un lucru care îl scoate din sărite pe terenul de fotbal, deși în general pare un tip foarte calm și așezat. Este vorba despre modul în care unii fotbaliști aleg să își sărbătorească golurile.

„Sunt lucruri care mi se par de-a dreptul stupide. O tâmpenie. Mai ales când văd că unii își ascund obiecte în jambiere special pentru a le folosi la celebrări.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, Aubameyang a scos o mască. Acolo s-a terminat pentru mine. Pur și simplu mi se pare că e un exemplu prost pentru copii, e efectiv o chestie fără niciun sens

Mereu mi s-a părut drăguț Gerd Muller și modul în care se bucura el după goluri. Pur și simplu sărea, își ridica pantalonii și atât. Aia era bucurie adevărată, nimic pompos”, a declarat Kroos pentru podcastul Einfach mal Luppen, citat de The Sun.

ADVERTISEMENT

Replica superstarului de la Arsenal nu s-a lăsat prea mult așteptată. În vârstă de 31 de ani, gabonezul „tunarilor” este și el unul dintre cei mai importanți fotbaliști din Europa, deși randamentul din acest sezon a fost unul cu mult sub așteptări. Aubameyang nu are nici palmaresul lui Kroos, însă este un atacant foarte eficient.

„Apropo de modele, are acest Toni Kroos copii? Vreau să amintesc că am celebrat așa pentru a-i dedica golurile băiețelului meu și aș face asta din nou. Mi-aș dori să ai și tu (n.r. i se adresează lui Kroos) copii într-o bună zi și să îi faci fericiți. Și nu uitați să purtați masca”, a replicat Aubameyang cu trimitere și la măștile de protecție necesare pe parcursul pandemiei de coronavirus.

Cum au dat-o la pace și ce zic fanii: „Toni e preocupat cu victoriile, nu are timp să se certe cu fotbaliști de Europa League”

Contrele dintre cei doi fotbaliști au fost aplanate grație intervenției lui Toni Kroos, care a răspuns cu umor apelului făcut de fotbalistul lui Arsenal.

„ACEST Toni Kroos are trei copii”, a replicat neamțul de la Real Madrid, care a completat și cu un emoji ce îi transmite lui Aubameyang un pupic. Și gabonezul a dat-o la pace, replicând: „Transmiteți-i lui Toni Kroos felicitări pentru cei trei copii, cu drag din partea lui Batman și Robin”, postare însoțită de o fotografie cu Aubameyang și fostul său coleg Marco Reus, mascați precum cei doi supereroi.

Dacă cei doi fotbaliști au găsit puterea să o dea la pace, nu același lucru se poate spune și despre fanii lor. Atât admiratorii lui Kroos cât și cei ai lui Aubameyang s-au grăbit să arunce cu ironii și atacuri către cealaltă tabără.

„Toni e prea ocupat cu victoriile ca să aibă timp de certuri cu fotbaliști de la echipe ce joacă în Europa League”, a comentat un fan al lui Kroos, cu trimitere la faptul că Arsenal nu a mai jucat în UEFA Champions League din sezonul 2016-2017, pe când Aubameyang nu era la echipă.

„Auba o să o elimine pe Real Madrid din UCL în sezonul viitor și o să celebreze punându-și o mască” sau „Auba are 100% dreptate. De ce îi pasă lui Kroos atât de mult? Auba face asta pentru copiii săi și pentru fanii de pretutindeni. Să fii ciudos pe un astfel de lucru, așa cum face Kroos, e foarte ciudat pentru un om în toată firea”, au replicat fanii gabonezului.

ADVERTISEMENT