Life

Apar primele conflicte la Survivor România. Roxana Ciuhulescu: „Nu trebuie să latri și să-l mănânci pe celălalt”

Tensiunea se face deja simțită în Republica Dominicană, la Survivor România! Doi dintre băieți au luat în frâie concursul, spre nemulțumirea anumitor fete, precum Roxana Ciuhulescu.
17.01.2022 | 10:31
Apar primele conflicte la Survivor Romania Roxana Ciuhulescu Nu trebuie sa latri si sal mananci pe celalalt
Roxana Ciuhulescu, deranjată de atitudinea băieților de la Survivor România. Foto: capturi PRO TV
ADVERTISEMENT

Încep să se contureze primii lideri din echipa Faimoșilor. În prima ediție, difuzată pe 16 inuarie 2022, Cătălin Zmărăndescu și CRBL aproape că s-au autoproclamat șefii taberei din care fac parte, lucru care nu a fost văzut cu ochi buni de toți concurenții.

Primele discuții au pornit de la lipsa somnului. Anumite concurente, precum Roxana Ciuhulescu și Andreea Tonciu, nu au putut dormi deloc în prima noapte.

ADVERTISEMENT

Roxana a spus că sforăitul lui Cătălin Zmărăndescu a deranjat-o destul de tare, dar ăsta nu a fost singurul motiv pentru care n-a putut adormi liniștită.

Primele conflicte de la Survivor România, în tabăra Faimoșilor

După ce s-a dat trezirea, Roxana i-a rugat pe colegii ei să nu facă prea mare gălăgie pentru că nu a putut închide ochii deloc. Zmărăndescu și CRBL i-a aliniat imediat pe ceilalți concurenți, motivându-i să construiască împreună un acoperiș pentru baraca unde stau, iar Roxana s-a arătat extrem de deranjată de ordinele pe care băieții le dădeau.

ADVERTISEMENT

În episodul care va fi transmis pe 17 ianuarie de la ora 20:30, tensiunea dintre Ciuhulescu, Zmărăndescu și CRBL va continua. La mijloc va intra și influencerița Laura Giurcanu.

Roxana afirmă la testimoniale că unii dintre colegii ei nu au curajul să îi reclame în față anumite lucruri. Susține că aceștia se plâng mereu când nu este prezentă ea sau alte colege.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare ProMotor a făcut clar trimitere către Cătălin Zmărăndescu și Eduard CRBL.

„Cred că e foarte multă presiune oricum pentru toată lumea”, este concluzia la care a ajuns Laura Giurcanu după numai o zi de petrecut în Dominicană.

Roxana Ciuhulescu, deranjată de atitudinea băieților

„Mă, dacă ai ceva de zis, spune-i în față. Nu trebuie să schelălăi pe la spate. Să latri și să-l mănânci de fund pe celălalt”, este remarca făcută de Roxana Ciuhulescu la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Faimoșii au pierdut primul joc cu Războinicii, cel pentru baracă. Ștefania Ștefan de la albaștri a adus punctul decisiv pentru echipa ei. În al doilea episod, concurenții vor lupta pentru imunitate.

Se vor face primele nominalizări în cadrul consiliului. Așadar, rămâne de văzut ce echipă își va câștiga imunitatea în fața nominalizărilor, având în vedere că Războinicii au un mic avantaj cu primul joc pe care l-au câștigat.

Survivor România se va difuza duminică, luni și marți, imediat după Știrile PRO TV.

ADVERTISEMENT