Life

Conflictul dintre Raluca Dumitru și Culiță de la Survivor, dincolo de ecran. Geta Sterp arată cu degetul spre fratele ei

Conflictul dintre Raluca Dumitru și Culiță de la Survivor România a creat multă vâlvă. Sora hațeganului și prietena fostei asistente tv au spus totul.
27.05.2021 | 17:30
Conflictul dintre Raluca Dumitru si Culita de la Survivor dincolo de ecran Geta Sterp arata cu degetul spre fratele ei
ADVERTISEMENT

Geta, sora lui Culiță de la Survivor, a comentat episodul violent dintre Raluca Dumitru și fratele ei care a avut loc de curând în reality-show-ul de la Kanal D.

Sora cea mică a cântărețului de muzică de petrecere nu l-a apărat în totalitate pe fratele ei. Ba mai mult, a arătat cu degetul spre el. Aceasta a spus că are o parte importantă de vină pentru felul în care s-a comportat Raluca Dumitru, aruncând cu nisip către el.

ADVERTISEMENT

Geta Sterp a declarat că fratele ei a provocat-o pe Raluca. Chiar dacă a recunoscut că artistul a fost cel care a început acest conflict punctual, nu este de acord cu ceea ce a făcut fosta asistentă de televiziune.

Conflictul dintre Raluca Dumitru și Culiță de la Survivor, analizat de apropiatele celor doi concurenți

„A fost chiar drăguț la cum îl cunosc eu. Dacă era în trafic și cineva îl enerva, era în stare să se dea jos să sară la bătaie. Probabil a avut și ea motive. Culiță a fost cel care a ațâțat-o. S-a enervat și ea. Nu cred că a fost o glumă și asta a simțit pe moment”, a declarat Geta Sterp la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Invitată în emisiunea de după-amiază de la Kanal D a fost și Izabela, cea mai bună prietenă a Ralucăi Dumitru. Pentru ea, gestul brunetei nu este unul atât de exagerat pe câtă importanță i s-a dat, cu toate că nisipul ar fi putut să îi intre în ochi concurentului.

Prietena fostei asistente de televiziune apără comportamentul acesteia: „O susțin până în pânzele albe”

„Nu am înțeles de ce trebuia să facă un asemenea caz de la un simplu gest. El a fost cel care de-a lungul timpului a tot înțepat-o. Dacă nu vorbea nu îi intra nisipul în gură. Este prietena mea și o susțin în pânzele albe”, a declarat Izabela la Kanal D.

ADVERTISEMENT

În ediția de joi, 27 mai, cele două echipe se vor uni și vor forma o singură echipă. Rămâne de văzut cum se vor înțelege Culiță și Raluca având în vedere că acum vor trebui să se ințeleagă și cu cei din echipa albastră.

Sora lui Culiță a mai precizat în intervenția ei prin Skype de la Teo Show că fratele ei și-ar dori foarte mult să ajungă acasă. Este convinsă că dorul de iubita lui și gândul că trebuie să nască sunt doi factori care contribuie din plin la atitudinea acestuia în competiție.

ADVERTISEMENT