Life

Conflictul dintre Zanni & Sebi de la Survivor România și Elena Marin atinge noi cote. Concurenta a izbucnit în plâns

Conflictul dintre Zanni, Sebi și Elena de la Survivor România atinge noi culmi în ediția care va fi difuzată pe 17 iunie de Kanal D.
16.06.2021 | 14:15
Conflictul dintre Zanni  Sebi de la Survivor Romania si Elena Marin atinge noi cote Concurenta a izbucnit in plans
ADVERTISEMENT

Tensiunea dintre cei doi băieți și Elena Marin de la Survivor România devine din ce în ce mai mare pe măsură ce concursul se apropie de marele final.

Zannidache și Sebastian Chitoșcă s-au săturat de lacrimile Elenei, pe care o acuză că se victimizează excesiv. Cei doi au noi lucruri să îi reproșeze, iar fosta dansatoare cedează psihică și izbucnește în plâns.

ADVERTISEMENT

Elena se plânge la testimoniale că este jignită în permanență de Zannidache și Sebi, iar la un moment dat se confruntă cu cei doi băieți.

Tensiunile ating cote înalte la Survivor România între Zanni, Sebi și Elena Marin

Sebi îi spune Elenei că ea nu merita să ajungă atât de departe în competiție. În acel moment, faimoasa este pur și simplu dărâmată dându-și seama că nu este acceptată de ceilalți.

ADVERTISEMENT

„Mi-a spus: ești bătrână și… Sunt lucruri care dor pentru o femeie”, s-a plâns Elena Marin în fața camerelor, povestind ce cuvinte și-a auzit din partea lui Zanni.

Zanni i-a explicat Elenei că nu a făcut-o bătrână, ci a spus la un moment dat că ar putea să îi fie mamă: „N-am zis eu că ești bătrână. Lasă figurile astea!”.

ADVERTISEMENT

„Păi nu meriți, vere, ești nebună la cap? Marilena și Ana trebuiau să fie aici, nu tu!”, este comentariul fără milă pe care l-a făcut Sebastian adresându-i-se direct Elenei, care nu își putea ascunde lacrimile.

Elena Marin de la Survivor România plânge în hohote după ce Sebi îi spune că nu merita să ajungă aproape de finală în concurs. Foto: captură Kanal D

Sebi nu are încredere în Maria: „Nu face nimic întâmplător”

Nu doar Elena Marin a intrat în vizorul celor doi băieți. Se pare că și între Maria și Sebastian au apărut mici divergențe.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a spus la testimoniale despre blondină că are o strategie bine pusă la punct. Sebi nu are încredere deloc în Maria, mai ales de când aceasta s-a apropiat de Elena Marin.

„Pentru mine, Maria este un copil răsfățat, dar care nu face nimic întâmplător”, a declarat Sebi despre Maria Chițu.

Un nou joc pentru recompensă îi așteaptă pe cei 8 concurenți rămași în competiție, joi, 17 iunie 2021. Tot atunci se va convoca de urgență consiliul.

Telespectatorii vor afla detalii noi despre starea lui Cosmin Stanciu, care de ceva vreme nu mai participă în emisiune din considerente medicale.

În competiție au mai rămas Marius Crăciun, Albert Oprea, Andrei Dascălu și Maria Chițu de la Războinici. De la Faimoși mai sunt Zannidache, Sebastian Chitoșcă, Elena Marin și Ștefan. Cosmin Stanciu este sub semnul întrebării.

 

ADVERTISEMENT