Fotbal intern

Conflictul Djokovic – Petrescu a fost clarificat: “Dan îl calma!” Oficialii CFR-ului explică circul de la Sevilla

03.03.2020 | 17:59
Conflictul Djokovic  Petrescu a fost clarificat Dan il calma Oficialii CFRului explica circul de la Sevilla
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a revenit de la Sevilla și a obținut o victorie importantă în perspectiva luptei la titlu în Casa Pariurilor Liga 1. Ardelenii au trecut de Astra, scor 2-1, și au revenit pe locul 1. După meci, între Dan Petrescu și Damjan Djokovic a părut să existe un mic conflict. Oficialii campioanei au clarificat situația în cursul acestei zile.

Conflictul Djokovic – Petrescu a fost clarificat: “Dan îl calma pe jucător!”

Imediat după ce arbitrul Cătălin Popa a fluierat finalul meciului CFR Cluj – Astra, Dan Petrescu s-a dus în viteză către Damjan Djokovic, unul dintre cei mai importanţi jucători ai campioanei.

ADVERTISEMENT

Pe imagini se vede cum croatul îl evită vizual pe antrenorul său, chiar dacă Petrescu trăgea de el şi încerca să poarte un dialog cu el. Mijlocaşul nici măcar nu l-a privit în ochi pe Petrescu.

În cursul zilei de marți, Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR, a ieșit public și a făcut lumină în acest caz.

ADVERTISEMENT

Se pare că nu era vorba de un conflict, ci dimpotrivă, Petrescu îl calma pe Djokovic, cel care avusese o dispută cu un jucător de la Astra.

”Uitați-vă cum fuge Dan Petrescu spre el și îl trage putin. Exista un conflict intre Djokovic și Garaovac. Îl oprește și ii spune: ‘stai liniștit’. Tocmai de aceea l-a scos Petrescu pentru că exista riscul să ia cartonaș. Noi am mai avut probleme cu eliminările”, a spus Mara la Digisport.

ADVERTISEMENT

Ce spun oficialii CFR despre circul de la finalul meciului cu Sevilla

După fluierul final al meciului FC Sevilla – CFR Cluj, scor 0-0, din returul 16-imilor Europa League, Dan Petrescu a explodat la conferința de presă și s-a plâns de arbitraj, după golul anulat de VAR în final de partidă.

Bogdan Mara a explicat cum a ajuns în posesia lui Dan Petrescu un regulament vechi, pe baza căruia ”Bursucul” a mitraliat decizia VAR-ului la golul lui Păun.

ADVERTISEMENT

”Cred că Dan a luat regulamentul de la team-managerul nostru, de la Panin. Apoi noi i-am spus că acela nu e regulamentul bun, că e vechi.

În tensiunea acelui meci nu a mai stat să asculte și să înțeleagă lucrurile. Ca să fim și noi sincer, dacă era împotriva Sevillei nu se dădea acel penalty. Mă refer la ceea ce spunea și domnul Crăciunescu.”, a mai spus Mara pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT