News

Conflictul se adâncește între Vladimir Găitan și Tudor Chirilă! Ce decizie a luat veteranul

11.04.2019 | 08:40
Conflictul se adanceste intre Vladimir Gaitan si Tudor Chirila Ce decizie a luat veteranul

Actorul Vladimir Găitan nu vrea să mai audă de Tudor Chirilă, mai tânărul său coleg de teatru cu care are un conflict deschis! Mai mult, acesta spune că nu va mai juca niciodată într-o piesă de teatru unde va fi distribuit Tudor Chirilă și la fel va face și fiica sa, actriță și ea, potrivit libertatea.ro, care citează apropiați ai actorului.

Conflictul dintre Vladimir Găitan și Tudor Chirilă a escaladat

Așadar, conflictul dintre cei doi actori se adâncește pe zi ce trece, iar motivul este unul dintre cele două la care se pricep românii cel mai bine: politica și fotbalul. Dacă la fotbal nu știm exact pe ce poziții se situează cei doi actori, la politică, fiecare dintre ei și-a ales foarte clar tabăra.

Totul a pornit atunci când mai mulți actori de comedie au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva Guvernului României și a coaliției PSD-ALDE. Atunci, actorul Vladimir Găitan, în vârstă de 72 de ai, și-a criticat colegii care au ieșit pe scările Teatrul Național București pentru a critica guvernanții.

Tuor Chirila critica guvernantii cu fiecare ocazie

Fanii lui Tudor Chirilă au jignit-o pe fiica lui Vladimir Găitan

Printre protestatari s-a regăsit și artistul Tudor Chirilă, în vârstă de 44 de ani, adept pe față al mișcării #rezist, pe care marele actor l-a caracterizat drept „un tip violent și foarte agresiv”, mai ales după ce cântărețul a pălmuit un bărbat chiar ăn centrul Bucureștiului, după ce acesta i-ar fi jignit familia.

Victimă colaterală în acest război al declarațiilor a picat Gloria Găitan, fiica veteranului actor, și ea tot actriță, care ar fi fost jignită, la sfârșitul lunii trecute, în holul Teatrului de Comedie, de susținătorii lui Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă nu protestează doar la teatru, dar și pe Facebook. Actorul nu ratează nicio ocazie pentru a critica Guvernul. „A fost o vreme când un neamț a făcut pentru România mai mult decât puteau sau voiau să facă românii înșiși. Numele lui era Carol I. I-a urmat Ferdinand sub care s-a făcut efectiv România, împreună cu patrioți români. Astăzi o mână de borfași de cea mai joasă speță vor arunca România în întuneric.

Și vine momentul ăla când Europa vrea mai multe pentru România decât românii. Grav. Extrem de grav. Îmi pare enorm de rău pentru copiii noștri. Mă simt umillit și neputincios cu demnitatea călcată în picioare de niște incapabili pe care noi toți i-am tolerat acolo, mult prea ocupați să credem că ne salvăm individual.Poate hoții ăștia nu au observat că până și turcii se trezesc”, a scris Tudor Chirilă.