Life

Confruntarea greilor. Răzvan și Dani au încolțit-o pe Denise Rifai și au dezvăluit dedesubturile televiziunii din România

Răzvan și Dani au luat-o pe Denise Rifai la întrebări. Cele mai mari vedete de televiziune de la momentul actual s-au întrecut în... săgeți.
13.05.2024 | 18:45
Confruntarea greilor Razvan si Dani au incoltito pe Denise Rifai si au dezvaluit dedesubturile televiziunii din Romania
Denise Rifai, luată la întrebări de Răzvan și Dani. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un format online i-a adus împreună pe unii dintre cei de succes prezentatori de televiziune de la momentul actual, Răzvan Simion, Dani Oțil și Denise Rifai. Iar vedeta celor 40 de întrebări de la Kanal D a fost, mai mult fără voia sa, ținta curiozităților incisive.

Denise Rifai, față-n față cu Răzvan și Dani

Nedelcu Cosmin a.k.a Micutzu, i-a adus într-un singur loc pe Răzvan și Dani, de la Antena 1, și Denise Rifai, vedetă la Kanal D. Scopul a fost acela de a discuta, într-un cadru relativ formal, cu audiență formată din studenți, pe tema „Ti-a închis online-ul TV-ul?”. 

ADVERTISEMENT

Însă, deși Răzvan Simion a explicat că faptul că ei au voie să poarte public această discuție este un progres: „Au fost vremuri mai stricte. Când am intrat noi în televiziune, în 2006, era foarte strictă treaba.

Acum niște ani, când am venit în Antenă, nu puteam să vorbim cu ăștia de la Pro decât prin spatele PR-ului. Nu mai suntem așa încrâncenați. Înainte chiar ne uram”, a profitat de postură pentru a arunca săgeți în direcția „rivalei” sale.

ADVERTISEMENT

„Cine te caută, Denise?”, a întrebat-o Răzvan Simion pe Denise Rifai care își verifica telefonul. Jurnalista a menționat că este vorba despre producătoarea emisiunii sale, ce o anunța că documentarea pentru viitorul interviu este gata.

Tot prezentatorul de la Neatza a fost cel care și-a dorit să sublinieze că el și Dani Oțil aparțin zonei de entertainment și nu sunt adevărați jurnaliști, așa cum este cazul vedetei de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil: „Muncim și când nu muncim”

Dani Oțil a îndulcit puțin discuția deschisă de Răzvan și a scos în evidență ce au în comun toți trei. „Prima chestie care ne leagă este că știm să dăm impresia că muncim și când nu muncim. Nevestele noastre sunt mințite adesea că avem repetiție, treabă. Dar nu.

Doi, trecând de epoca Teo, Mircea, Călinescu, care ei au revoluționat versiunea asta a televiziunii, aia a fost epoca în care prezentatorii TV aveau și ei problemă, câini acasă, îi durea capul.

ADVERTISEMENT

Ei au fost ăștia care au dat drumul la poveștile alea de viață, ceea ce reușim să facem… Noi nu avem nicio zi liberă pe motive medicale din 1998. În meseria asta, ca și voi pe scenă, chiar dacă ai o zi proastă, vă faceți treaba. Sunt multe alte meserii în care poți s-o mai fentezi”.

Totuși, Răzvan Simion a avut alte curiozități despre colega lui de breaslă și emisiunea pe care o realizează: „Ai scos ceva din întrebări după ce ai filmat?”. „Eu filmez în regim de direct. Nu există. Nu se poate. Nu se fac concesii”, a venit rapid răspunsul.

Denise Rifai, dedesubturile emisiunii 40 de întrebări: „Sunt oameni de la care nu te aștepți”

„Noi de-aia nu ne ducem. Nu că nu ne lasă trustul. Glumesc, pare incisiv…”, a spus jumătatea duo-lui celebru de la Antena 1. Astfel, Denise Rifai, întrebată de mai multe ori de Răzvan Simion și ce invitat a luat-o prin surprindere, a explicat cum este gândit formatul său.

„Pare, dar nu e. Eu am două zone în care formulez întrebări. Una este aceasta în care o Românie întreagă când îl vede pe Dani l-ar întreba anumite aspecte și eu iau această poziție și-l întreb ceea ce toată lumea gândește. Categoria a doua, întrebări din care încercăm s-l cunoaștem pe om.

Sunt și întrebări ușoare, normale. Audiențele sunt cea mai mare surpriză. Să vezi o emisiune grea, de exemplu cu Petre Roman, la aceeași audiență cu Vali Vijelie, ba chiar mai mult, e wow. Mi s-a întâmplat să mi se schimbe perspectiva. Nu mă așteptam. Sunt oameni de la care nu te aștepți și vin și-ți cer întrebări”, a explicat Denise Rifai.

Denise Rifai vs. Răzvan și Dani. Vedetele au avut dialoguri savuroase

Denise Rifai și Răzvan și Dani s-au contrazis, sub ochii tuturor, și pe alte subiecte. De exemplu, dacă este mai simplu să-ți cunoști publicul atunci când ești creator în online sau când ești om de televiziune.

„Noi mergem în orb. E pe încercare. Cercetarea în televiziune înseamnă compararea unor date ținând cont de vacanța copiilor, de vremea de afară, de orele la care…. Așa se și montează. Apropo de surpriza pe care o ai când vin audiențele”, a susținut Răzvan.

„Contează foarte mult la ce zonă te uiți”, i-a răspuns Denise Rifai. Totodată, pe parcursul apariției, prezentatoarea a susținut că succesul vine doar prin multă muncă, ceea ce l-a făcut pe Dani să facă o afirmație surprinzătoare.

„Ăștia doi cred că o să se retragă din televiziune și cred că o sa aibă multe cut-uri la un moment dat, pe alb negru, slow motion, cu vorbele astea ‘Muncă, muncă’”, a spus prezentatorul Antena 1. „Iar Dani vrea să-i ia locul lui Cosmin”, a adăugat Denise Rifai, făcând referire la faptul că, de multe ori, Dani a pus întrebări.

„Eu vreau să stau acasă să primesc bani”, a susținut vedeta. „Nevasta sta știe? A aflat?”, a continuat interlocutoarea lui dialogul. „Cred că ea, bunica, bona și soacra nu ar fi de acord. Dar asta nu mai ține de ele, a fost următoarea replică.

Ce a făcut Denise Rifai cu primii bani câștigați? „Ți-ai luat diamante?”

Întrebați de studenți ce au făcut cu primii bani câștigați, Răzvan și Dani au dezvăluit că au cumpărat cadouri pentru apropiați. Denise Rifai, care a crezut că trebuie să spună ce și-a achiziționat după ce a simțit că a ajuns la un anumit punct financiar a afirmat: „Mi-am luat niște pietre?”.

Imediat, Răzvan a dedus că este vorba despre unele prețioase. „Dar ce salariu ai tu de ți-ai luat diamante?”. Iar atunci când Denise Rifai a subliniat că nu a menționat că nu este neapărat vorba despre ceva prețios, vedeta Antena 1 a adăugat: „Ți-ai luat tu zirconiu, că ai și față de zirconiu”.

„Dar tu erai bogată tot timpul, nu? Că după nume îmi dau seama că ai fost bogată. Poate tu nu ai venit la facultate cu două plase de rafie și nu te-au interesat primele 16 salarii”, a intervenit Dani Oțil în discuție.

Tot el a fost cel care i-a atras atenția prezentatoarei că s-a uitat prea dur la un student. „Dacă te uiți și la mine cum te-ai uitat la domnul student, m-aș pierde”„Nu, că eu sun pe Gabriela în seara asta”/ „Să-mi dai video”, a fost continuarea dialogului.

De ce nu merg emisiunile din România, explicația oferită de Dani Oțil

În cadrul aceleiași apariții, Dani Oțil a dat din casă și a dezvăluit, cu exemple din emisiunea pe care o realizează de 16 alături de Răzvan Simion, de ce formatele de succes din afară nu merg la fel de bine și la noi. Vedeta a dat de înțeles că celebritățile de la noi sunt mult mai rigide.

„La noi vine câte un obosit, îți zice de 3 ori că are piesă nouă pe YouTube. După care, pentru că s-a discutat înainte, îi spunem, ‘Am înțeles că tu ai doi câini, noi îți arătam cinci poze cu câini și tu spui…’. ‘A, dar eu n-am chef să vorbesc despre câini astăzi’.

Am avut vedetă mare din România care a refuzat în totalitate un joc de la Jimmy Fallon și-a zis că, ‘Dar unde ne trezim, noi, domnule aici?’. Era chiar artist, și când regizorul i-a zis că a jucat Tom Cruise jocul ăsta, după două zile a zis, ‘Abia aștept să vin la băieți să jucăm’.

Dar Mike Tyson a fost adus într-un tur la noi la Neatza. E unul dintre cei mai cunoscuți invitați ai noștri. A fost super funny. Trebuia să-l băgăm într-un joc, o poveste luată de pe net, tenis de masă în tricouri duble.

Oamenii te văd și altfel. Și nu știam cum să-i spunem. Când am întrebat dacă ar vrea să joace și să descriem jocul, a spus: ‘Nu-mi explica, că eu acum joc, nu cred că tu m-ai chemat până aici să faci mișto de mine. Sau dacă faci, facem mișto să râdă publicul. Nu cred că mă pui tu într-o lumină proastă’”, a dezvăluit Dani.

ADVERTISEMENT