Sport

Confuzie imensă a unui site cu rezultate live! Steaua a fost înlocuită cu FCSB, pentru inaugurarea stadionului Ghencea. Foto

Steaua și-a inaugurat stadionul împotriva lui OFK Belgrad, însă un site cu rezultate live a încurcat echipa Armatei cu FCSB.
07.07.2021 | 21:48
Confuzie imensa a unui site cu rezultate live Steaua a fost inlocuita cu FCSB pentru inaugurarea stadionului Ghencea Foto
ADVERTISEMENT

Site-ul „Livescore” a fost cel care a comis greșeala, care nu va fi pe placul fanilor CSA Steaua, care s-au confruntat de-a lungul anilor cu mai multe astfel de confuzii, în care Florin Talpan a intervenit furtunos.

O altă greșeală împotriva Stelei a fost făcută de cei de la EA Sports, creatorii seriei „FIFA”, care au trecut în dreptul palmaresului FCSB-ului că echipa este câștigătoarea Cupei Campionilor Europeni și că a fost fondată în 1947, moment în care Florin Talpan a anunțat că va depune o plângere împotriva EA Sports.

ADVERTISEMENT

Confuzie imensă a unui site cu rezultate live. Au încurcat Steaua cu FCSB, chiar la inaugurarea stadionului Ghencea

„Livescore”, celebrul site de rezultate live, a făcut o confuzie imensă, spre supărarea suporterilor CSA Steaua. Aceștia au încurcat echipa cu FC FCSB. așa cum au trecut formația din prima ligă, însă pe care au notat-o ca și cum ar fi jucat meciul amical cu OFK Belgrad, la inaugurarea stadionului Ghencea.

Confuzie CSA Steaua-FCSB la inaugurarea stadionului Ghencea. Sursă foto: livescore.com
Confuzie CSA Steaua-FCSB la inaugurarea stadionului Ghencea. Sursă foto: livescore.com

Daniel Pancu a comentat situația „adevăratei Stele”, spunând că fanii CSA Steaua au făcut eforturi imense și nu știe dacă fanii FCSB-ului ar fi susținut o echipă din Liga 4, dacă ar fi fost o astfel de situație nefericită.

ADVERTISEMENT

Steaua e unde sunt fanii, dar văd că sunt fani la ambele echipe. E trist ce se întâmplă, cum e și la Craiova.

Fidelitatea suporterilor este pentru CSA Steaua, nu știu dacă suporterii FCSB-ului ar fi vrut să vină să vadă echipa în Liga 4”, a spus Daniel Pancu, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

Emil Grădinescu, invitat în platoul TV este de părere că Ministerul Apărării nu ar fi trebuit să dețină un stadion și o echipă de fotbal în 2021: „Nu are cum un Minister al Apărării să aibă un stadion și o echipă. Acest lucru nu se întâmplă nici în Europa, nici în NATO”.

„Atmosfera a fost senzațională!”

Ilie Dumitrescu s-a bucurat de inaugurarea stadionului Steaua și și-a adus aminte de perioada tinereții sale, recunoscând că este legat sufletește de arena din Ghencea. Acesta a mai spus și că Marius Lăcătuș merită o statuie în fața stadionului:

ADVERTISEMENT

„Atmosferă senzațională! Pentru mine e cel mai frumos stadion. A fost o atmosferă de vis, mă uitam în a doua repriză, mai ales când s-a pornit nocturna și a fost și momentul ăsta cu Lăcătuș.

Trebuie să i se facă o statuie lui Marius Lăcătuș, cum are Henry la Arsenal. El chiar merită acest lucru, a făcut performanță și e un simbol pentru clubul ăsta”.

CSA Steaua a câștigat lejer meciul de inaugurare al stadionului Ghencea, împotriva lui OFK Belgrad, scor 6-0.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 2,18 este cota pentru ”2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT