News

Congresul USR PLUS va avea loc în format hibrid. Prezentările vor fi online, iar votul cu prezență fizică

Iată ce au anunțat organizatorii Congresului USR PLUS despre evenimentul din acest weekend
30.09.2021 | 17:39
Congresul USR PLUS va avea loc in format hibrid Prezentarile vor fi online iar votul cu prezenta fizica
ADVERTISEMENT

Organizatorii Congresului USR PLUS au transmis că acesta se va desfășura în format hibrid, pentru a evita pe cât posibil să aibă loc o creștere a numărului de cazuri de infectare ca urmare a acestuia.

Congresul va fi ținut în format hibrid, din cauza nunărului mare de infectări cu coronavirus

Astfel, USR PLUS a anunțat că, în plin val patru al pandemiei de coronavirus, congresul se va desfășura nu numai în format fizic, ci și în online.

ADVERTISEMENT

Ideea unui „congres tradițional” nu mai poate fi îndeplinită în condițiile sanitare actuale, a precizat USR PLUS.

Partidul a mai informat și că motivul pentru care a fost luată decizia unui congres în format hibrid este numărul alarmant de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Așadar, prezentările vor fi făcute online, în timp ce participanții se vor duce la Romexpo pentru a vota.

Mesajul USR PLUS înainte de congresul din acest weekend

De asemenea, în cadrul aceluiași anunț, USR PLUS a mai transmis și că toți participanții trebuie să respecte regulile pe care le știm deja cu toții.

ADVERTISEMENT

„Din păcate, în contextul în care ne confruntăm cu valul 4 al pandemiei de COVID-19, nu putem să avem un congres tradițional în care să ne reunim cu toții în același spațiu.

Din cauza creșterii alarmate a numărului de cazuri COVID-19 am decis să organizăm congresul în format hibrid: prezentări online și vot cu prezență fizică la Romexpo.

ADVERTISEMENT

Principala noastră rugăminte ca organizatori e să respectați regulile: purtați mască, dezinfectați-vă mâinile frecvent, păstrați distanța față de alți colegi, salutați-vă cu cotul, nu vă îmbrățișați”, a precizat USR PLUS.

Participanții la Congresul USR PLUS trebuie să fie vaccinați cu schemă completă

Aceeași sursă de informații a mai precizat și faptul că toți cei care vor participa la Congresul USR PLUS trebuie să fie vaccinați atât cu prima doză, cât și cu rapelul, iar de la momentul imunizării complete trebuie să fi trecut cel puțin cinci zile.

De asemenea, toți participanții trebuie să aibă asupra loc certificatul verde, fie pe hârtie sau pe telefon sau orice alt mijloc fizic sau electronic.

„Pentru a putea participa la Congresul USR PLUS trebuie să fiți vaccinați cu ambele doze, cu cel puțin 10 zile trecute de la ultima doză, și să aveți la voi, în format fizic sau electronic, certificatul Green Pass”, a mai precizat USR PLUS.

Mai multe informații despre congres, aici.

ADVERTISEMENT
Tags: