Life

Cine este și cu ce se ocupă sora lui Connect-R. Cei doi sunt parteneri de afaceri

Connect-R nu este singurul copil la părinți. Artistul are o soră mai mică, pe care însă a ținut-o departe de lumina reflectoarelor. Ana Maria, nu de mult timp i-a devenit artistului mâna dreaptă în afaceri.
16.01.2022 | 22:21
Cine este si cu ce se ocupa sora lui ConnectR Cei doi sunt parteneri de afaceri
Connect-R, partener de afaceri cu sora sa. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Connect-R este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Însă pe cât de vizibil este în plan profesional, pe atât de discret încearcă să fie artistul atunci când vine vorba de familia sa.

Connect-R are o soră mai mică

Cântărețul nu vorbește des despre cele mai dragi persoane din viața sa, tocmai de aceea nu sunt mulți cei care știu că fostul concurent de la ”Asia Express” are o soră.

ADVERTISEMENT

Ana Maria este mai mică cu trei ani decât îndrăgitul artist și a preferat ca până la vârsta de 36 de ani să stea în umbra acestuia.

”Noi preferăm să stăm departe de paparazzi și de emisiuni. Și Connect-R este de aceeasi părere, că nu trebuie să amestece cariera cu familia”, a declarat Mihai, sotul Anei, într-un interviu mai vechi, conform Cancan.

ADVERTISEMENT

Ana Maria se ocupă de afacerile fratelui ei

Asta până de curând, când Connect-R a dovedit că nu este numai un fiu bun, ci și un frate pe măsură. În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, acesta a declarat că acum face echipă cu sora sa în afaceri.

Nu este niciun secret că cei doi provin dintr-un mediu modest, însă părinții i-au crescut în sânul unei familii unde iubirea și sprijinul reciproc au fost cele mai de bază lecții.

ADVERTISEMENT

Astfel că acum, pentru a-și gestiona mai bine afacerile, dar și pentru a-și ajuta sora financiar, Connect-R a angajat-o în cadrul casei sale de producție.

”Am o asistentă, pe sora mea”

Pentru că timpul lui este limitat, dar și pentru că grijile s-au înmulțit odată cu evoluția sa profesională, artistul a avut nevoie de o asistentă care să-i pună la punct toate problemele firmei, iar Ana Maria s-a dovedit a fi cea mai bună variantă.

ADVERTISEMENT

Tânăra este cea care acum se ocupă de partea financiară a casei de producție, Connect-R recunoscând că de multe ori el uita să își plătească angajații, lucru care acum nu se mai întâmplă, sora sa fiind foarte punctuală.

”Sunt un tip haotic, uit să plătesc salarii. De-asta, mai nou, în afară de contabil, mai am o asistentă, pe sora mea”, spune artistul, conform bzi.ro.

 

ADVERTISEMENT
Tags: