Life

Connect-R a ajuns la spital. Boala dureroasă cu care se confruntă artistul

03.09.2020 | 22:57
ConnectR a ajuns la spital Boala dureroasa cu care se confrunta artistul
ADVERTISEMENT

Connect-R  și-a anunțat fanii că a ajuns din nou pe mâna medicilor, după ce a fost diagnosticat cu o boală care îi dă dureri foarte mari în zona spatelui. Mai exact, renumitul cântăreț a fost diagnosticat cu spondiloză cervicală pentru care face un tratament în acest sens.

Artistul a început să facă fizioterapie și spune că a văzut deja îmbunătățiri. În prezent, durerea nu mai este atât de pronunțată în zona spatelui și speră să scape cât mai repede de disconfortul pe care îl simte din cauza afecțiunii cervicale.

ADVERTISEMENT

„Sunt la doctor. Spondiloza mea cervicală care mi-a dat bătaie de cap atâta timp e pe cale să ia sfârșit. Dumnezeu să îi dea sănătate omului ăstuia!”, a declarat Connect-R în urmă cu puțin timp într-un InstaStory.

Connect-R, diagnosticat cu o boală gravă. Ce i-au spus doctorii

„Nu cred că realizați cât stres se adună în zona asta aici și în combinație cu postura greșită te poți nenoroci”, a completat rapperul referitor la boala cu care a fost diagnosticat recent de medici.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al cântăreței Misha susține că a început să se simtă mai bine chiar după prima ședință de fizioterapie. Mai mult decât atât, vedeta speră ca după următoarea ședință să revină la starea de sănătate de dinainte.

„După o ședință de fizioterapie s-au înjumătățit simptomele mele și sper eu ca după o ședință să cam fie gata”, a mai precizat artistul, potrivit sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT

Cântărețul și fosta soție, Misha, despărțiți de boala fetiței lor

Connect-R și Misha s-au despărțit în urmă cu câțiva ani, însă o perioadă bună de timp au păstrat aparențele de dragul fiicei lor. S-au separat în vara anului 2017, printr-o decizie amiabilă care a avut loc la notar, iar motivul se pare că a fost chiar boala cu care a fost diagnosticată copila.

Cei doi cântăreți au fost dărâmați psihic după ce au aflat de boala autoimună cu care a fost diagnosticată micuța. După doar 4 ani de căsnicie, artiștii au luat-o pe drumuri separate, Connect-R fiind cel care a făcut anunțul separării pe o rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. A trecut 1 an și 3 săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru!

Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat”, anunța în urmă cu aproape 2 ani îndrăgitul artist în vârstă de 38 de ani, informează click.ro.

ADVERTISEMENT