Life

Connect-R a dezvăluit cum s-a vindecat de anxietate și depresie. Ce recomandă cântărețul

Connect-R a suferit de anxietate și depresie și a dezvăluit metodele care l-au ajutat să se vindece de aceste afecțiuni. Ce sfaturi are cântărețul?
05.02.2023 | 09:55
ConnectR a dezvaluit cum sa vindecat de anxietate si depresie Ce recomanda cantaretul
Cum a scăpat Connect-R de anxietate și depresie. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Connect-R le-a împărtășit sfaturile sale celor care suferă de anxietate și depresie. Artistul s-a confruntat și el cu aceste afecțiuni după ce fiica lui a avut probleme de sănătate, cu mult timp în urmă.

Cum a scăpat Connect-R de anxietate și depresie

Fostul concurent de la Te cunosc de undeva a trecut prin momente dificile acum ceva vreme, după ce fiica lui și a Mishei s-a îmbolnăvit.

ADVERTISEMENT

Maya a făcut vaccinul de un an în timp ce avea otită, după care a avut probleme serioase de sănătate. Micuța era intubată, având imunitatea foarte scăzută, iar Connect-R a început să sufere de depresie.

Într-un interviu recent, cântărețul a explicat cum a reușit să scape de anxietate și depresie.

ADVERTISEMENT

Connect-R îi îndeamnă pe cei care suferă de aceste afecțiuni să ducă un stil de viață sănătos. În alimentație nu trebuie să existe mâncare procesată sau prăjeli.

De asemenea, sportul și hidratarea sunt foarte importante. Artistul a dezvăluit că iese la alergat și bea chiar și 3,5 litri de apă pe zi.

ADVERTISEMENT

“În primul rând, să-şi verifice stomacul, care este al doilea creier. Emoţiile negative şi pozitive devin emoţii captive şi se duc în stomac.

Nu degeaba avem expresia ‘simţi fluturi în stomac când te îndrăgosteşti’, că emoţia pozitivă tot acolo se duce. Şi expresia ‘gol în stomac’ când te ia frica. 

ADVERTISEMENT

Dacă eu sunt trist şi îmi vine să plâng, dacă îmi pun un creion între dinţi, eu nu mai pot să plâng pentru că creierul primeşte informaţia că poziţia gurii e de zâmbet. Alergatul îţi oxigenează intregul organism, dar are şi alt beneficiu.

În trecut, când vânam animale, dar eram şi vânaţi, când fugeam şi reuşeam să scăpăm, în noi era o bucurie fantastică şi atunci o doză mare de endorfine, de serotonină, de dopamină exploda în noi.

Asta se întâmplă şi acum atunci când alergăm, dar în natură, nu în sală pe bandă. În al doilea rând, să începem să bem apă, suntem 80% apă. Eu luam drept medicament 3 l jumate de apă pe zi.

În al treilea rând, mâncare alcalină. E foarte importantă renunțarea la mâncarea procesată, prăjeli.

Să începem să mâncăm fibre, carne slabă, fructe, legume.”, a explicat Connect-R în cadrul unui interviu acordat fostului preot Daniel Balaș, citat de spynews.ro.

Credința este foarte importantă pentru Connect-R

Cântărețul mai are un sfat important pentru cei care se confruntă cu depresia. Artistul îi îndeamnă pe aceștia să se roage și chiar să mediteze, iar aceste lucruri le vor fi de mare ajutor.

“Sufletul: aici intervin rugăciunea şi meditaţia. În rugăciune Îi vorbeşti lui Dumnezeu, în meditaţie Îl asculţi pe Dumnezeu. Aş recomanda meditaţiile ghidate”, a adăugat Connect-R.

De-a lungul timpului, Connect-R a vorbit despre cât de importantă este credința în viața lui. Artistul a învățat lecții importante după ce a luat calea credinței, cum ar fi faptul că lucrurile materiale nu-i aduc împlinire.

ADVERTISEMENT
Tags: