Life

Connect-R a făcut show la Chefi la cuțite. Ce preparat a pregătit artistul pentru jurați

02.03.2021 | 23:13
ConnectR a facut show la Chefi la cutite Ce preparat a pregatit artistul pentru jurati
ADVERTISEMENT

Connect-R a participat în calitate de invitat în emisiunea culinară „Chefi la cuțite”, unde a făcut un show de zile mari prin felul său de a fi, dar și prin intermediul preparatului pe care obișnuia să-l facă în copilărie. 

Artistul a pregătit o rețetă de când avea numai 11 ani, din vremea în care tatăl său venea acasă cu biscuiți populari de la locul de muncă. Vedeta a făcut un desert pe care l-a numit „tortul săracului”, fiind inventat chiar de el în urmă cu ani buni.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a dezvăluit că a venit la emisiunea de la Antena 1 mulțumită fiicei sale, Maya, căreia i-a promis că va veni acasă cu cuțitul de aur. Connect-R a dat totul pentru preparatul său, în ciuda faptului că și-a amintit destul de greu modul de preparare.

Connect-R, în platoul de la Chefi la cuțite. Cu ce preparat a venit la Antena 1

„Am venit că m-a zăpăcit fii-mea. M-a tot întrebat când mergem la Chefi la cuțite. E o poveste întreagă, dar când am venit la testarea Covid și a văzut că îmi bagă bețișorul pe nas a zis că nu mai vrea la Chefi la cuțite, că vrea acasă.

ADVERTISEMENT

Dar m-a întrebat dacă pot să îi aduc cuțitul de aur. Păi aș fii cel mai tare tătic, m-aș scoate pentru tot anul! Eu cred că chefii o să fie surprinși.

Se numește tortul săracului, e inventat de mine și pe vremea aia era cel mai sărac, aveam vreo 11 ani. E un preparat cu patru ingrediente. Taică-miu lucra atunci la o cofetărie, era tinichigiu și lucra acolo, la clădirea respective.

ADVERTISEMENT

Și, ca tot românul de pe vremea comunismului, se descurca așa cum putea. Și mai venea acasă cu biscuiți populari, cacao și zahăr. Și am făcut într-o zi treaba asta și am făcut tortul ăsta.

Când ești copil crezi tot cee ace faci și iese. Acum nu știu dacă o să iasă la fel de bun, dar eu sper că da”,”, a spus Connect-R în platoul show-ului culinar „Chefi la cuțite”.

ADVERTISEMENT

Artistul i-a impresionat pe cei trei jurați de la Antena 1, bucătarii crezând că preparatul a fost realizat de o fetiță de 10 ani. Surpriza a fost uriașă în clipa în care cântărețul a ajuns în fața juraților, cărora nu le-a venit să creadă cine le-a gătit.

„Te apreciez mult, te știu din 2004, ți-am furat mișcările de dans și am făcut senzație când eram puștan”, a mărturisit Florin Dumitrescu, care a dezvăluit că se numără printre fanii săi și iubește enorm ultima piesă a acestuia, intitulată „Înapoi la zero”.

ADVERTISEMENT