Life

Connect-R a mărturisit cum a convins-o pe Misha să nu dea detalii presei despre divorțul lor. Ce au de ascuns cei doi?

29.04.2021 | 12:50
ConnectR a marturisit cum a convinso pe Misha sa nu dea detalii presei despre divortul lor Ce au de ascuns cei doi
Connect-R a vorbit despre cum a depășit divorțul de Misha și cum s-a ferit de gura lumii. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Connect-R și Misha locuiesc împreună și se înțeleg de minune chiar dacă sunt divorțați. Cei doi cântăreți sunt un exemplu pentru vedetele care se despart și își spală rufele în public, însă cum au reușit să se țină departe de scandaluri în tot acest timp?

Artistul a declarat cum a convins-o pe Misha să nu dea detalii despre problemele lor de cuplu, iar întrebarea pe care mulți și-ar putea-o pune este dacă au ceva de ascuns cei doi.

ADVERTISEMENT

Oricare ar fi adevăratul motiv al divorțului, cert este că se înțeleg mai bine ca niciodată, mai ales că au o fetiță în comun pe nume Maya.

Connect-R, mărturisiri în premieră despre despărțirea de Misha

Muzicianul susține că atâta vreme cât există comunicare într-un cuplu, defectele sunt mai ușor de acceptat, iar el a ținut să lămurească fiecare problemă cu fosta lui soție înainte să iasă în presă și să vorbească despre obstacolele de care s-a lovit în căsnicie.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a dezvăluit în revista Viva! cum a reușit s-o convingă pe Misha să nu spele rufele în public, cum o fac alte personaje mondene: „Eu asta vorbeam și cu ea, timpul trece, iar declarațiile rămân peste ani și e urât să le vadă copiii. Noi am evoluat foarte mult împreună, iar cel mai important lucru pe care l-am învățat împreună este că, indiferent dacă ești într-o relație sau închei o relație, este vorba despre tine și doar despre tine.

Tu trebuie să analizezi, să tragi concluzii unde și de ce ai greșit sau cum ai fost în relația cu celălalt. Nu e niciodată despre celălalt, este despre tine”.

ADVERTISEMENT

Afirmații controversate făcute de cântăreț, retrase ulterior

Connect-R și Misha au avut recent câteva săgeți de aruncat către presă după niște declarații făcute de cântăreț în podcastul lui Damian Drăghici în care spunea că fetița lui, Maya, s-a lovit de rasismul din partea altor copii la grădiniță.

Misha și Connect-R au negat pe Instagram afirmațiile pe care artistul le-a făcut, retrăgându-și astfel cuvintele, deși mesajul pe care a vrut să îl transmită bărbatul a fost unul foarte clar fără loc de interpretări sau exagerări din partea presei. Vezi aici întreaga poveste.

ADVERTISEMENT
Tags: