Life

Connect-R a sărbătorit ziua de naștere a tatălui său. Cum și-a surprins părintele

Connect-R și-a sărbătorit tatăl cu ocazia zilei de naștere. Cântărețul i-a făcut o surpriză părintelui său și a postat totul pe rețelele sociale.
26.02.2023 | 22:23
ConnectR a sarbatorit ziua de nastere a tatalui sau Cum sia surprins parintele
Connect-R, surpriză de ziua de naștere a tatălui său. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tatăl lui Connect-R și-a sărbătorit ziua de naștere, iar artistul i-a pregătit o surpriză de proporții. Cântărețul este foarte atașat de familia sa, așa că nu putea uita de o zi atât de importantă.

Connect-R, surpriză pentru tatăl său, de ziua lui. Ce cadou i-a pregătit artistul părintelui său

Cu ocazia acestei zile speciale în familia sa, cântărețul a postat un videoclip pe rețelele de socializare. Artistul și-a surprins plăcut părintele de ziua lui, iar acesta s-a bucurat nespus de cadoul primit.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Te cunosc de undeva a mers alături de nepoatele tatălui său pentru a-i cânta acestuia “La mulți ani”. Connect-R nu a uitat să-i aducă și un tort părintelui său, după cum se vede în filmarea postată.

Tatăl cântărețului a fost vizibil emoționat de surpriza pe care a primit-o, mai ales că i-a văzut pe cei dragi la un loc. “La mulți ani, tata”, a scris Connect-R pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Connect-R s-a confruntat cu anxietatea și depresia

În urmă cu câțiva ani, Connect-R a trecut prin momente grele. Artistul s-a confruntat cu anxietate și depresie după ce fiica lui s-a îmbolnăvit, pe vremea când era doar un bebeluș. La un moment dat, cântărețul a povestit cum a reușit să se vindece.

Artistul i-a îndemnat pe cei care se confruntă cu aceste afecțiuni să aibă un stil de viață cât mai sănătos. De asemenea, rugăciunea și medicația l-au ajutat foarte mult atunci când a avut probleme. Connect-R a ținut să precizeze faptul că orice gând transmite o informație către organism.

ADVERTISEMENT

Pentru îndrăgitul cântăreț, credința este foarte importantă, după cum a declarat la un moment dat. În plus, pentru a se vindeca de anxietate și depresie, artistul a făcut și mult sport și aleargă regulat și acum.

“În primul rând, să-şi verifice stomacul, care este al doilea creier. Emoţiile negative şi pozitive devin emoţii captive şi se duc în stomac. Nu degeaba avem expresia ‘simţi fluturi în stomac când te îndrăgosteşti’, că emoţia pozitivă tot acolo se duce. Şi expresia ‘gol în stomac’ când te ia frica. 

ADVERTISEMENT

Dacă eu sunt trist şi îmi vine să plâng, dacă îmi pun un creion între dinţi, eu nu mai pot să plâng pentru că creierul primeşte informaţia că poziţia gurii e de zâmbet. Alergatul îţi oxigenează intregul organism, dar are şi alt beneficiu.

În trecut, când vânam animale, dar eram şi vânaţi, când fugeam şi reuşeam să scăpăm, în noi era o bucurie fantastică şi atunci o doză mare de endorfine, de serotonină, de dopamină exploda în noi.

Asta se întâmplă şi acum atunci când alergăm, dar în natură, nu în sală pe bandă. În al doilea rând, să începem să bem apă, suntem 80% apă. Eu luam drept medicament 3 l jumate de apă pe zi.

În al treilea rând, mâncare alcalină. E foarte importantă renunțarea la mâncarea procesată, prăjeli. Să începem să mâncăm fibre, carne slabă, fructe, legume”, a declarat Connect-R acum ceva timp, în cadrul unui interviu acordat fostului preot Daniel Balaș.

ADVERTISEMENT