Life

Connect-R dă de pământ cu Lucian Mîndruță, după ce jurnalistul i-a criticat pe artiști: „Rușine!”

27.11.2020 | 10:43
ConnectR da de pamant cu Lucian Mindruta dupa ce jurnalistul ia criticat pe artisti Rusine
ADVERTISEMENT

Connect-R s-a arătat deranjat de criticile pe care le-a adus Lucian Mîndruță artiștilor care au semnat o petiție către Guvernul României, solicitând sprijin în perioada crizei economice provocate de pandemie.

Mîndruță, cunoscut pentru pozițiile sale apropiate de actuala putere, a început să atace artiștii care de o bună bucată de vreme nu mai au nicio sursă de venit, uitând că și ei au contribuit din plin la bugetul de stat cu taxe și impozite.

ADVERTISEMENT

Despre faptul că cei mai mulți artiști și-au plătit dările la stat i-a amintit Ștefan Mihalache, alias Connect-R într-un filmuleț postat pe pagina sa de Instagram.

Connect-R, indignat de persiflările lui Lucian Mîndruță: „Să-ți fie rușine”

Connect-R i-a cerut lui Mîndruță să își regândească opiniile despre artiștii din România și a vorbit despre cât de important e pentru oamenii de rând să asculte o melodie din când în când, având în vedere că e una dintre puținele bucurii care au mai rămas în tot peisajul sumbru actual.

ADVERTISEMENT

„Bosule, Luciane! Tată, te anunț că… de exemplu: «Ca la 20 de ani» este o piesă care a bucurat multă lume, bos. «Acasă» a lui Smiley sau «Vara nu dorm». Crede-mă, am avut plăcerea să merg cu taximetriști care mi-au spus: «Bro (n.r.: frate), nu vreau să-ți ia banii, pentru că pe piesa ta s-a născut fetița mea!

Și noi o cântam în casă și ne-ai bucurat sufletele, bro, când ne-a mers prost». Așa că, recondiționează-ți poziția, bro, față de artă și față de muzică, și față de muzicanți, că ești slab, foarte, foarte slab!”, i-a transmis Ștefan lui Lucian Mîndruță.

ADVERTISEMENT

„Și vezi că orice monedă are două fețe, bro! Adună banii pe care i-a dat Delia la stat, adună și banii pe care i-am dat și eu la stat încă din 2009 și ai să vezi, bro, că se adună mai mult decât 100 de milioane de euro. Ce zici de socoteala asta? Să-ți fie rușine, din punctul meu de vedere, să-ți fie rușine, bro!”, a adăugat Mihalache pe Instagram.

 

Tags: