Life

Connect-R, despre apropierea de Dumnezeu. Dezvăluiri neașteptate: ”Îl văd zilnic în fața mea!”

Connect-R este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați din România. Se bucură de un succes imens pe plan profesional de ani buni, însă nu i-a fost deloc ușor.
08.02.2023 | 11:20
ConnectR despre apropierea de Dumnezeu Dezvaluiri neasteptate Il vad zilnic in fata mea
Connect-R, despre apropierea de Dumnezeu. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ca orice alt job și muzica necesită atenție, timp, dar și energie, iar Connect-R știe cel mai bine acest lucru.

Connect-R a ales să se apropie de Dumnezeu

Viața artistului s-a schimbat radical în ultimii ani de zile, iar toate întâmplările prin care a trecut l-au făcut să se apropie mai mult de Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că până acum câțiva ani, artistul avea o viață extrem de agitată. Chiar el a vorbit la un moment dat despre consumul de droguri, lucru care a durat o bună perioadă de timp, având în vedere stilul său de atunci.

Iată însă că timpul a trecut, iar Connect-R a ales o cu totul altă cale acum, care i-a prins foarte bine, după cum povestește chiar artistul.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe contul personal de socializare, Connect-R recunoaște practic că a avut de depășit mai multe etape dificile în viața sa, iar credința a fost cea care l-a salvat.

Mai mult de atât, artistul susține că îl vede pe Dumnezeu zilnic, în fața sa, iar momentan, natura este cea mai concretă formă a acestuia.

ADVERTISEMENT

”Mulți vorbesc despre Dumnezeu din cărți! Eu personal îl văd zilnic în fața mea! Natura, deocamdată e cea mai concretă formă a lui Dumnezeu”, a scris Connect-R pe rețelele de socializare.

Și nu este prima oară când artistul vorbește despre apropierea de divinitate. La un moment dat, acesta a vorbit despre alegerile făcute, dar și despre perioada tumultoasă prin care a trecut.

ADVERTISEMENT

Ce s-a schimbat în viața artistului în ultimii ani

Într-un clip video postat pe TikTok acum ceva vreme, artistul dezvăluia că nici banii, dar nici succesul pe plan muzical, ori respectul celor din jur nu îl împlineau din punct de vedere sufletește.

La acel moment, Connect-R și-a dat seama că toate lucrurile materiale rămân în urmă și că importantă este liniștea din interior, dar și energia pe care o persoană o are. Toate aceste lucruri, artistul le-a învățat în timp, după nenumărate experiențe.

”Ai observat că, de fapt, nimic din exteriorul tău nu te împlinește? Nici bani, nici faimă, respect. (…). E ceva de dincolo, e ceva mai mult de atât.

De aceea, spunea un mare învățător că toată împărăția e în voi, acolo înăuntru”, povestea artistul în clipul video respectiv.

Totodată, anul trecut, Connect-R a făcut și o vizită la mormântul lui Arsenie Boca, despre le care le-a povestit fanilor săi. 

ADVERTISEMENT
Tags: