Life

Connect-R nu a îngropat securea trecutului. Ce mesaj cu subînțeles a lăsat pentru Alex Velea

04.03.2021 | 22:43
ConnectR nu a ingropat securea trecutului Ce mesaj cu subinteles a lasat pentru Alex Velea
Connect-R nu a îngropat securea trecutului. Ce mesaj cu subînțeles a lăsat pentru Alex Velea. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Connect-R, pe numele său real Ștefan Relu Mihalache, pare că nu a trecut peste scandalul pe care l-a avut în urmă cu ani buni cu Alex Velea și a lăsat un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare la adresa fostului său amic. 

Prietenia dintre cei doi artiști s-a încheiat brusc după ce unul dintre ei ar fi cântat la un eveniment o piesă fără a-i cere acordul celuilalt. De aici și până la replici dure și aprinse nu a mai fost decât un pas, ambii aruncându-și vorbe grele și vorbind despre trădare.

ADVERTISEMENT

Iată că fostul soț al cântăreței Misha nu poate trece cu vederea nici acum peste acest aspect și a surprins printr-o postare făcută pe Instagram. Toată lumea crede acum că mesajul lăsat de Connect-R este îndreptat către Alex Velea, cu care ar avea ceva de împărțit în continuare.

Connect-R, replică acidă la adresa lui Alex Velea. Ce a putut să spună

„Când un frate te fură, dojenește-l, dar într-un final iartă-l! Și nu-i mai da voie să facă iar un păcat (stai treaz)”, a scris Connect-R pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Războiul dintre cei doi cântăreți este departe de a se încheia, în urmă cu ceva vreme Connect-R aruncând câteva săgeți la adresa rivalului său prin intermediul unei piese. „Cântăreți de karaoke” face trimitere directă la stilul muzical adoptat de Alex Velea, adică trapanele.

În plus, versurile cântate de artist spun că nu este deloc încântat de melodiile scoase de fostul său prieten, fiind convins că în ultima perioadă nu a mai ieșit pe piață cu nimic de calitate.

ADVERTISEMENT

„Hate în stare pură știi că și tu-l ai/ În spate după PC pisi miaună/ Acum se dă pantera baghera și cred că-mi iau una/ Toate pică testu’ intestinal, fizic da și mental psihosentimental.

Vreau să văd că până mâine poți să faci senzație și cu ce ai în stilou/ Vreau să văd că poți s-o arzi cu Raperii da și pa’ la malu’ mării când iei banii pe show”, sunt câteva dintre versurile cântate de Connect-R.

ADVERTISEMENT

Replica iubitului frumoasei Antonia nu a întârziat să apară, fiind de părere că pe Connect-R îl roade foarte tare invidia. În plus, Alex Velea susține că a fost mereu un exemplu pentru fostul său prieten cu care nu vrea să se mai împace vreodată.

„Tocmai mi-a zis că sunt inspirația lui și că mă consideră cel mai bun artist al generației noastre, în afară de trapanele. A fost un compliment frumos, e tovarășul meu, îți dai seama. Dar n-am înțeles ce sens mai avea remarca cu trapanele.

Mi-a zis că m-a imitat toată adolescența noastră, că a luat formula mea de scenă, doar că nu-i place partea asta cu manele. Într-un fel, cred că ar încerca și el, dar nu are echipa asta de producție, nu are garoiala asta”, spunea artistul din Craiova în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT