Life

Connect-R nu mai suportă promovarea Vulpiței. Atac dur la adresa Antenei 1

03.06.2020 | 12:49
ConnectR nu mai suporta promovarea Vulpitei Atac dur la adresa Antenei 1
ADVERTISEMENT

Connect-R nu este de acord cu promovarea de care se bucură Vulpița Veronica Stegaru și soțul ei Viorel și susține că aceste nonvalori nu au ce căuta pe micile ecrane.

Connect-R nu este de acord cu promovarea Vulpiței

Artistul spune că s-a întâlnit pe stradă cu ei și a văzut o groază de copii care își făceau poze cu noile ”super staruri” de la Acces direct, lucru care l-a deranjat profund.

ADVERTISEMENT

Nu este singurul artist care s-a arătat deranjat de promovarea intensă a celor doi soți din Blăgești. Mesajul postat de cântăreț a fost subscris și de celebra Dj Wanda.

Mă simt binecuvântat! Am tot ce mi-a lipsit vreodată! N-aș arăta cu degetul , n-aș judeca vreodată nimic! Dar așa ceva nu se poate! Nu e posibil ca poporul ăsta să nu mai dețină valori! Cum să confunzi popularitatea cu celebritatea!”, a scris Connect-R în mediul online.

ADVERTISEMENT

Soții din Blăgești provoacă dezgust și pentru Sonny Flame și Dj Wanda

„Dar și popularitatea pretinde anumite calități! Care sunt calitățile celor doi ?? De ce copiii vor să facă poze cu ei ?? Cum a ajuns televiziunea să promoveze, să crească așa ceva?? Vă jur că nu aveam nici un fel de problema, dar copii noștri vor crește în țara pe care le-o lăsăm!”, a continuat muzicianul.

„Trist…Doar tu vorbești? Și restul? Unde sunt influencerii? Blogger-ii? Jalnic, penibil! Nu mai trăiesc de mult în țară, dar văd și aud tot ce se întâmplă. Bravo ție!”, i-a răspuns Dj Wanda, stabilit de ceva vreme în Londra.

ADVERTISEMENT

„Mare dreptate ai, John! Și mă bucur că ești unul dintre puținii care au curaj să comenteze pe subiectul ăsta. Să speram că ne vom schimba în bine pe viitor”, a adăugat și cântărețul Sonny Flame.

Viorel și Veronica Stegaru apar de câteva luni la Antena 1, iar motivul pentru care producătorii de la Acces direct nu renunță la ei este evident: cifrele de audiență spun totul.

ADVERTISEMENT