Life

Connect-R, probleme de sănătate la Asia Express. Gestul făcut de cântăreț: „Nu mai înțelegeam nimic”

Connect-R s-a confruntat cu probleme de sănătate la Asia Express. Cântărețul a fost nevoit să facă un gest neașteptat.
20.09.2021 | 14:37
ConnectR probleme de sanatate la Asia Express Gestul facut de cantaret Nu mai intelegeam nimic
Connect-R, probleme de sănătate la Asia Express. Gestul făcut de cântăreț. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Connect-R a avut probleme de sănătate la Asia Express. Cântărețul a trecut prin clipe de coșmar după ce a avut o criză de spondiloză cervicală și a făcut tot posibilul să scape de durerile insuportabile.

Criza a început tocmai atunci când Connect-R și coechipierul său, Shift, căutau transport pentru a ajunge la destinație. Prietenul său s-a oferit să îl ajute, văzând că nu știe ce să mai facă.

ADVERTISEMENT

Connect-R, probleme de sănătate la Asia Express

Connect-R a avut probleme serioase de sănătate la Asia Express, în cea de-a doua ediție a reality show-ului. Îndrăgitul cântăreț a făcut o criză de spondiloză cervicală în timp ce făcea autostopul.

„Oboseala își spunea cuvântul, nu mai înțelegeam nimic, nici unde să mă uit, nici pe unde să o iau. La un moment dat fac o criză de spondiloză cervicală.

ADVERTISEMENT

(…) Mă doare cervicala foarte tare. Maica mea, vai, vai, vai, vai”, a declarat artistul.

Shift, coechipierul său, i-a sărit în ajutor lui Connect-R și i-a sugerat să-și mute câteva lucruri la el în rucsac, ca să nu mai fie atât de greu.

Cântărețul a vrut să-și arunce sacul de dormit, dar Shift l-a sfătuit să renunțe la idee, din moment ce ar putea avea nevoie de el.

ADVERTISEMENT

„Este important să avem sacii de dormit cu noi. Nu este cea mai bună opțiune să dormi la cort, dar nu se știe niciodată”, a spus Shift.

Connect-R nu a mai suportat durerile și a deci să-și golească rucsacul pentru a scăpa de greutate. „Și am luat tot ce mi-am luat de acasă: pătură, pernă, cearșaf, haine, pijamale.

ADVERTISEMENT

Am luat și le-am pus într-un colț, poate le găsește un amărât. Nu mai pot, sunt fără haine, are Domnul grijă de mine”, a mai spus cântărețul.

Cei care au câștigat Jocul de Amuletă au fost Cosmin și Eliza Natanticu. Astfel, cei doi soți nu au mai intrat în cursă împreună cu restul echipelor. Ca să câștige imunitatea, aceștia au fost nevoiți să meargă la Assos, destinația finală pentru toate echipele.

Sezonul patru al îndrăgitului reality show a revenit sâmbătă, 18 septembrie, pe micile ecrane, după mai bine de un an de pauză. Antena 1 a fost lider de audiență sâmbătă seară, din moment ce al patrulea sezon a fost așteptat cu sufletul la gură.

ADVERTISEMENT