Life

Connect-r, replică dură la adresa Părintelui Calistrat! ”Dacă era mama în locul femeii respective, nu știu cum aș fi reacționat”

După scandalul iscat de imaginile în care Părintele Calistrat Chifan lovește o femeie, mai multe vedete, printre care și Connect-r, au reacționat aprig.
13.11.2022 | 12:28
Connectr replica dura la adresa Parintelui Calistrat Daca era mama in locul femeii respective nu stiu cum as fi reactionat
Connect-r, replică dură la adresa Părintelui Calistrat! Sursa foto: instagram/ colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Imaginile cu Părintele Calistrat în timp ce lovește o femeie au provocat un scandal de proporții printre locuitorii din România. Nici vedetele nu au rămas indiferente, fiecare reacționând în moduri diferite. Connect-r a replicat dur la adresa celui care a iscat incidentul.

Connect-r, replică dură la adresa Părintelui Calistrat!

Întreaga țară a fost isterizată de gestul controversat al propovăduitorului lui Dumnezeu, iar Connect-r, unul dintre artiștii cu greutate ai țării noastre, nu a stat pe gânduri și a făcut un videoclip pe rețelele de socializare în care condamnă ferm decizia de a agresa fizic o femeie. De asemenea, acesta mărturisește că deranjat a fost și de părerile unor oameni care acceptă gestul Părintelui Calistrat.

ADVERTISEMENT

Nu aveam de gând să fac acest filmuleț, ce m-a provocat au fost părerile multor români care se pare că au o conștiință moartă, ca să zic așa. Am tot văzut într-o pioșenie din asta `vai nu trebuie judecat Părintele, alea erau niște nenorocite`. Din start vă spun, dacă era mama în locul femeii respective, nu știu cum aș fi reacționat. Dacă era mama voastră, sora voastră acolo, cum ați fi reacționat oare?”, a explicat Connect-R pe Facebook.

Reacția Părintelui Calistrat de după incident l-a deranjat și mai tare pe Connect-r

Connect-r punctează în declarația lui și faptul că, după incident, Părintele nu a regretat gestul pe care l-a făcut, mai mult a încurajat violența asupra femeilor.

ADVERTISEMENT

Artistul, un iubitor al celor sfinte, suține că toți suntem supuși greșelii, iar gestul revoltător al Părintelui Calistrat putea fi iertat, dacă acesta se căia și își regreta fapta.

Toți suntem supuși greșelii, toți putem avea reacții urâte la un astfel de context, la o astfel de întâmplare. Nu asta este de judecat. Ceea ce este de judecat, este ce s-a întâmplat după. Am văzut un interviu cu Părintele în care a fost întrebat: `Aveți vreun regret?`, iar Părintele a spus foarte lucid: `Nu, bătaia e ruptă din rai!`.

ADVERTISEMENT

Aici este problema, acest duh al mândriei care nu i-a dat voie nici măcar să recunoască că a greșit, aici este problema. Mai mult, Părintele a și mințit, spunând că i-a dat cu palma peste umăr.

Nu, Părinte, am văzut exact ce s-a întâmplat. Suntem bărbați, ne-am mai bătut și noi, am luat și bătaie. Ați dat cu podul palmei pe la spate și sunteți o matahală de om.

ADVERTISEMENT

Dacă Părintele Calistrat își cerea scuze după și regreta, toată lumea îl iubea la fel cum îl iubeau înainte”, a mai spus Connect-R.

Părintele Calistrat Chifan, acuzat că a lovit o femeie

Preot la Mănăstirea Vlădiceni din județul Iași, Calistrat Chifan apare pe o filmare lovind o femeie în curtea lăcașului de cult. Martori sunt mai mulți enoriași.

Au încercat să mă întimideze, că mi-au zis că eu sunt un gunoi, nu știu legea, așa îmi spuneau. Și le-am zis, orice gunoi ar fi, atât timp cât vezi că aici nu se filmează, nu filmezi. Și cealaltă mi-a pus piedică, soră-sa, ca să nu pot eu păși, și atunci m-am ridicat și i-am dat peste umăr, i-am luat telefonul și l-am izbit jos”, afirma Părintele Calistrat, conform celor de la stirileprotv.ro.

ADVERTISEMENT