Life

Connect-R, revoltă în pandemie: „Mi se pare că sunteți niște ignoranți cu toții. Trezirea!”

26.10.2020 | 15:16
ConnectR revolta in pandemie Mi se pare ca sunteti niste ignoranti cu totii Trezirea
Connect-R, oprit de Poliție în parc. Ce a făcut cântărețul: „Exact ce vă spuneam” Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Connect-R a distribuit un mesaj pe InstaStory în care vorbește despre dificultățile pe care artiștii le întâmpină în această perioadă. Cântărețul a povestit o întâmplare recentă care l-a emoționat și a decis să ceară trezirea celor din breaslă și unirea vocilor acestora împotriva restricțiilor la care sunt supuși.

Astfel, el se alătură vocilor care cred că pandemia nu este gestionată corespunzător și care blamează lipsa de reacție a oamenilor, în general, și a artiștilor, în special, cu privire la măsurile care ne duc la faliment pe mulți dintre noi. „Nu o să mai fac satiră așa cum fac de obicei, în fiecare dimineață, pentru că lucurile sunt sau au devenit multe prea serioase și mi-e teamă că mințile unora nu pot înțelege umorul fin”, și-a început el pledoaria.

ADVERTISEMENT

Solistul a continuat lansând acuzații cu privire la modul în care oamenii privesc această situație: „Mi se pare că sunteți niște ignoranți cu toții, că nu vreți să vedeți adevărul. Iar adevărul e în felul următor: când poporul are de suferit, când poporul nu e bine (…), ceva nu este în regulă”, a spus el.

Connect-R se revoltă împotriva nepăsării cu care este privită această șituație și a normelor impuse de către „hoți”

Artistul a povestit o întâmplare din seara precendentă când a nimerit un șofer de Uber care era în viața de zi cu zi instrumentist, coleg de breaslă. Situația în care se afla omul respectiv l-a impresionat pe Connect-R , iar acesta nu a știut cum să reacționeze.

ADVERTISEMENT

„Mă deranjează că 90% din dintre colegii mei nu au nicio reacție, i-au totul în haz, în glumă „bă, ce facem de pandemia, asta cum o ardem?”. Bă, lumea moare de foame! Treziti-vă! Treziți-vă! Doar pentru că ție iți e bine, asta nu definește o stare general valabilă. Doar pentru că tu ai bani în buzunar și ești ok și poți să treci de pandemia asta ok, asta nu înseamnă că tuturor le e bine. Mă înțelegeți?

Haideți să facem ceva, haideți să devenim influnceri adevărați! Să avem vocile alea mari, unite, pentru ăștia mai amărâți decât noi! Nu asta fac liderii de opinie, influencerii? Treziți-vă! Spune-mi ce ai de gând să faci tu! O să stai în scaunul tău de privilegiat, de mângâiat, de alintat sau facem ceva?”

ADVERTISEMENT

Artistul menționează că nu vorbește în interesul propriu și că el are suficiente venituri pentru a nu se plânge de acest lucru, dar conștientizează cât de grea este situația pentru cei mai puțin privilegiați și dorește să le întindă o mână de ajutor.

„Eu nu mai mor de foame de mult. Problema e că știu cum functionează foamea, știu cât de greu e să nu-ți găsești un job, știu cât de greu e să te reprofilezi, să te adaptezi tot timpul. E foarte greu, foarte greu! Interesul meu nu este decât general, e interesul pentru oamenii care pot mai puțin decât mine.

ADVERTISEMENT

Ce facem? Îi mai lăsăm pe hoții ăștia șă funcționeze la fel, să dicteze cum să fii, când să vorbești, când să taci? Trezirea! Plus că, mi-am dat seama de o dumă: cred că mulți dintre voi, mă refer la artiști aici, ați spune ceva, dar vă e teamă că după aceea conducerea nu o să vă mai dea concerte. Cum e asta?”, a încheiat acesta.

 

ADVERTISEMENT