Life

Connect-R, schimbare radicală de look. Și-a uimit fanii: ”Nu ești normal”

Connect-R și-a făcut o schimbare radicală de look. Îndrăgitul artist și-a uimit fanii, care nu l-au mai recunoscut. ”Nu ești normal”, i-au scris unii.
17.08.2022 | 23:45
ConnectR schimbare radicala de look Sia uimit fanii Nu esti normal
Ce schimbare de look și-a făcut Connect-R. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Connect-R și-a luat fanii prin surprindere. Solistul și-a făcut o schimbare de look radicală, iar acum este greu de recunoscut.

Connect-R și-a făcut o schimbare radicală de look. Fanii au rămas uimiți: ”Semeni cu Țociu”

Connect-R a renunțat la barbă și a făcut publict acest lucru pe rețelele de socializare. O parte dintre amiratorii lui s-au amuzat copios când l-au văzut, iar alții au fost lipsiți de umor și l-au criticat.

ADVERTISEMENT

”Parcă ești Dan Bălan aici / Semeni cu Țociu / Nu ești normal / Mamă, mamă”, apare printre comentariile fanilor la postarea artistului.

Connect-R, fără barbă
Connect-R a renunțat la barbă. Sursa foto: Instagram

 

Alți fani de-ai interpretului nu l-au recunoscut din start.

”Alt om, te-am recunoscut după cercel/Ce simpatic ești om bun, parcă nu ești tu!/Nu cred ca esti tu Relule ,super tare !!!!”, au mai scris alții.

ADVERTISEMENT

Connect-R a mai trecut printr-o schimbare de look

Nu este prima oară când Connect-R trece printr-o schimbare de look. La începuturile carierei sale, el avea părul lung, făcut în cozi. După ce s-a căsătorit și a devenit tată, cântărețul s-a tuns scurt și a renunțat la tricourile decoltate.

Connect-R cu cozi
Connect-R, înainte de a avea părul scurt. Sursa foto: youtube

 

În prezent, Connect-R este divorțat de Misha, alături de care are o fetiță. Totuși, chiar dacă au decis să se separe, cei doi încă stau sub același acoperiș de dragul copilului lor.

ADVERTISEMENT

”Din păcate, căsnicia am folosit-o ca pe o unealtă și nu am trăit-o în profunzimea ei, aici a fost greșeala mea.

Am luat-o ca pe un beneficiu, ceva care o să mă împlinească și o să mă facă fericit. Am crezut că ideea de cuplu și de căsătorie se bazează pe ideea de extragere a fericirii de la unul la celălalt (…)

ADVERTISEMENT

Trăim în aceeași casă, da. Culmea, ne înțelegem foarte bine. E minunat așa. Nu o să mai dureze mult cred. Este extraordinar și ne înțelegem super ca părinți ai Mayei”, a mărturisit Connect-R, în calitate de invitat în podcastul lui Mihai Morar.

Printre toate acestea, Connect-R este schimbat și ca om. S-a îndreptat mai mult către Dumnezeu și a devenit o persoană religioasă.

ADVERTISEMENT