Life

Connect-R se retrage din muzică. Ce probleme a avut artistul: „Nu mai pot”

Connect-R se retrage din muzică. Artistul a vorbit despre problemele pe care le-a avut, inclusiv unele de sănătate. Când își ia adio de la concerte, de fapt.
24.05.2023 | 00:24
ConnectR se retrage din muzica Ce probleme a avut artistul Nu mai pot
Connect-R se retrage din muzică. Foto: Connect-R / Facebook
ADVERTISEMENT

Connect-R a anunțat că se retrage din muzică. Artistul a vorbit despre problemele pe care le-a avut de-a lungul timpului din cauza meseriei sale.

Connect-R se retrage din muzică. Când plănuiește artistul să facă pasul

Connect-R a decis să se retragă din muzică în următorii doi ani. Artistul spune că aceasta este perioada în care o să mai meargă la studio și o să mai țină concerte.

ADVERTISEMENT

Celebrul artist a mărturisit că va mai susține doar câteva concerte mari din unele orașe ale țării, iar apoi va lua pauză pentru totdeauna. Acesta a spus că vrea să se plimbe și să vadă lumea pentru că muncește de la 15 ani.

„O să fac un anunț în premieră. Suntem în 2023. În maxim doi ani fratele tău se retrage ușor, ușor. Voi rămâne în studio foarte mult și probabil că o să mai fac câteva concerte mari.

ADVERTISEMENT

Vreo 4-5 în niște săli mai mari din țară, din București evident, și cam atât. Viața nu e doar turneu, aplauze și bani. Vreau să mă plimb, vreau să văd lumea asta”, a afirmat Connect-R, în podcastul lui Radu Țibulcă.

Prin ce clipe grele a trecut Connect-R. Nimeni nu știa

Connect-R a mai făcut și niște mărturisiri grele despre viața de artist. Acesta se bucură mai mult ca oricând atunci când este pe scenă, dar a avut și momente grele.

ADVERTISEMENT

Pentru că viața de artist înseamnă călătorii constante, pe pământ și cu avionul, artistul a mărturisit că se resimte. Acesta a spus că șoferul lui umblă cu perfuzii după el, iar el însuși a avut o criză de rinichi.

Artistul spune că nu mai poate sta în mașină atâția kilometri și este momentul să se oprească. De aceea el se retrage din muzică până în 2025!

ADVERTISEMENT

„Nu mai pot să stau în scaunul de mașină kilometri întregi. Anul trecut, șoferul meu a mers cu perfuzii după el, eu am făcut o criză de rinichi.

E mult, e foarte mult. Undeva trebuie să se oprească. În doi ani, gata”, a mai spus artistul.

ADVERTISEMENT
Tags: