Connect-R și Misha, imagini emoționante împreună. A fost prima zi de școală a fetiței lor

Cerasela Stafie   
în Stiri mondene
14/09/2020, 13:47
Connect-R și Misha, imagini emoționante împreună. A fost prima zi de școală a fetiței lor
Connect-R și Misha din nou împreună la începerea școlii Sursa foto: Instagram

Debutul noului an școlar, mai ales în pandemie, a adus emoții, dar și entuziasm pentru toată lumea. Connect-R și Misha și-au petrecut împreună fetița, Maya, în momentul în care acesta a pășit pragul școlii pentru prima dată. Atât artistul, cât și fetița lui păreau vizibil entuziasmați.

Connect-R topește inimile fanilor cu un story emoționant pe Instagram. Acesta, împreună cu fosta soție, Misha, își însoțește fiica care pune prima dată piciorul pe treptele școlii.

Artistul este entuziasmat, i-a cântat Mayei în repetate rânduri sintagma „prima zi de școală”.

Connect-R și Misha, împreună și entuziasmați la debutul noului an școlar

Cei doi foști soți s-au afișat împreună la începerea noului an școlar. Fiica acestora, Maya, începe astăzi clasa pregătitoare. Imaginile care au induioșat fanii au fost postate chiar de artist într-un story pe pagina sa oficială de Instagram. Cei trei zâmbesc larg și arată ca o familie fericită.

Connect-R i-a fredonat de câteva ori „e prima zi de școală, prima zi de școală” , iar prima reacție a fetiței a fost un țipăt, urmat de „taci!” care ne lasă senzația că nu e foarte încântată. Însă o vedem ulterior zâmbind și degajând entuziasm.

Cântărețul a dorit să nu rateze niciun moment din acestă zi specială, astfel că o vedem pe Maya țopăind la ieșirea din curte și, mai apoi, condusă de ambii părinți la intrarea în instituția de învățământ. Regulile din pandemie au restricționat accesul părinților în școli, astfel că fetița este preluată de învățătoare, nu înainte să să-și sărute tatăl de rămas bun.

Maya este imortalizată și la finalul ceremoniei, fetița fredonează o melodie, semn că debutul în noul an școlar a fost unul reușit. Finalul story-ului ne arată un tablou frumos al unei familii fericite.

Connect-R și Misha, în relații bune și după divorț

Divorțul dintre Connect-R și Misha a avut loc în 2017, însă a fost ținut secret timp de doi ani. Cei doi au rămas în relații foarte bune și sunt părinți devotați micuței lor, petrecându-și chiar și concediile împreună, de dragul ei.

Relația de prietenie apropiată dintre cei doi, îi face pe fanii acestora să spere la o împăcare. Ei au declarat, că vor rămâne prieteni și părinții copilului.

Închide ×