Life

Connect-R și Misha, indicii cu privire la împăcare. Ce detalii i-au tradat pe cei doi

16.10.2020 | 21:17
ConnectR si Misha indicii cu privire la impacare Ce detalii iau tradat pe cei doi
Connect-R și Misha, portret special de familie. Mesaj emoționant la anviersarea de 7 ani a fetiței. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Connect-R și Misha au lăsat la iveală mici indicii care îi duc pe fanii celor doi cu gândul că au redevenit un cuplu sau să acest lucru urmează să se întâmple în curând. Artistul locuiește în aceeași casă cu fosta soție și fiica lor.

Cântărețul a realizat un filmuleț la domiciliul celor trei, iar în imaginile surprinse putem vedea fotografii care îi afișează pe cei doi soți împreună. Una dintre ele este chiar de la nuntă, ceea ce a făcut pe toată lumea să se gândească dacă cei doi au de gând să reia povestea de dragoste, scrie cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Foștii soți locuiesc împreună de câteva luni, dar în camere separate. Din căsnicia lor s-a născut Maya, care are acum 6 anișori. Divorțul a avut loc în anul 2017, dar a fost ținut secret până în 2019.

Connect-R și Misha, indicii ce ne duc cu gândul la împăcare. Care este relația dintre cei doi

Filmulețul în care apar poze mai vechi ale celor doi foști parteneri de viață a făcut ca cei ce le-au văzut să se întrebe dacă artiștii s-au împăcat. Ambii au declarat, la vremea respectivă vă vor rămâne în relații apropiate pentru copila lor.

ADVERTISEMENT

Anunțul divorțului a fost făcut de către cântăreț pe contul de Instagram, la doi ani distanță de la evenimentul propriu-zis. “Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot.

Sunt aproape doi ani de la divorţ, doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea, inclusiv presa, să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat”, a scris el pe rețeaua de socializare, potrivit click.ro.

ADVERTISEMENT

Ulterior, invitat în cadrul emisiunii „Răi da’ buni”, el a avut numai cuvinte le laudă la adresa fostei soții și a făcut o declarație de dragoste împresionantă: „nu cred că mi-am ratat căsnicia. Ceea ce nu se vede, ce nu se știe este că eu nu cred că mi-am ratat căsnicia. Cred că eu și Mihaela nu am avut timp să creștem împreună, totul a fost pe repede înainte, a fost din dragoste, încă mai e dragoste și cred că va mai fi.

Mai devreme am vorbit cu ea. E subiectul meu sensibil, e femeia pe care o iubesc cel mai mult. Avem vacanțe împreună, încă mai avem planuri împreună. Știi cum,timpul înapoi nu poți să-l mai dai, dar prezentul îți oferă șansa să faci totul cum trebuie”, a dezvăluit el, potrivit sursei anterioare.

ADVERTISEMENT

Relațiile foarte apropiate dintre foștii parteneri de viață i-au făcut pe fanii acestora să spere la o împăcare a lor. Ei nu s-au sfiit să se afiseze împreună cu fetița lor la evenimentele importante din viața ei și mereu au declarat că micuța nu o să ducă dorul vreunuia dintre ei.

 

ADVERTISEMENT
Tags: