Life

Connect-R, surpriză din partea Mishei, cu ocazia zilei de naștere. Ce cadou i-a făcut artista

09.06.2020 | 17:06
ConnectR surpriza din partea Mishei cu ocazia zilei de nastere Ce cadou ia facut artista
Connect-R, surpriză din partea Mishei, cu ocazia zilei de naștere
ADVERTISEMENT

Connect-R a împlinit 38 de ani, ocazie cu care Misha i-a făcut cea mai frumoasă surpriză. Artista i-a scris un mesaj emoționant pe Instagram. “Cel mai bun tătic”, i-a transmis fosta soție.

Ce surpriză i-a făcut Misha lui Connecte-R cu ocazia aniversării

Pe 9 iunie, Connect-R a împlinit 38 de ani și cel mai frumos cadou a venit din partea Mishei. Chiar dacă au divorțat, cei doi au rămas în relații foarte bune, de dragul fetiței pe care o au.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult decât atât, și concediile și le fac împreună, pentru a petrece cât mai mult timp alături de Maya. Astfel că, cei doi artiști au o relație foarte bună și demonstrează că există o viață frumoasă și după divorț.

”La mulți ani pentru cel mai iubitor tătic! Să fii sănătos, iubit și să îți găsești liniștea și să îți realizezi toate visurile”, a scris Misha pe contul de Instagram, un mesaj care însoțește o fotografie cu fostul soț și micuța Maya.

ADVERTISEMENT
Misha, Connect-R, aniversare, surpriză, mesaj
Connect-R, surpriză din partea Mishei, cu ocazia zilei de naștere. sursă foto: Instagram

Au ținut divorțul ascuns

Misha și Connect-R au divorțat în 2017, dar au ținut ascunsă separarea timp de doi ani. Inițial, toată lumea a crezut că este o glumă, însă, din păcate, cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite.

Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de artist, care se săturase să mai ascundă ceea ce s-a întâmplat între ei.

“Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni , dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot . Sunt aproape 2 ani de la divorț 2 ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru!

Viață merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea, inclusiv presă să nu ne pună întrebări , mulțumim anticipat„ , a scris Connect-R pe Facebook, la momentul adevărului.

 

 

Tags: