Life

Connect-R, surpriză uriașă pentru fani. Colaborare inedită pentru cea mai nouă melodie

22.10.2020 | 13:50
ConnectR surpriza uriasa pentru fani Colaborare inedita pentru cea mai noua melodie
Connect-R, oprit de Poliție în parc. Ce a făcut cântărețul: „Exact ce vă spuneam” Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Connect-R are parte de o perioadă prosperă în ceea ce privește cariera muzicală. Celebrul artist le-a pregătit fanilor o surpriză și a lansat o nouă piesă, dar și videoclipul acesteia.

Cântărețul, pe numele său real Ștefan Mihalache, a postat pe contul său de Instagram o parte din videoclip, iar fanii au fost de-a dreptul încântați. Noua melodie este intitulată “Înapoi la zero”.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, Connect-R nu o cântă singur, ci în colaborare cu Cedry2k și Liviu Teodorescu. Piesa vorbește despre întoarcerea la valori, atunci când viața nu însemna să alergăm după lucruri efemere.

Connect-R, surpriză uriașă pentru fani. Colaborare inedită pentru cea mai nouă melodie

Connect-R îi surprinde din nou pe fani! De data aceasta, este vorba de o nouă melodie în colaborare cu Cedry2k și Liviu Teodorescu. Artistul a scris pe contul său oficial despre ce e vorba și le-a transmis fanilor un mesaj important.

ADVERTISEMENT

“Înapoi la zero” vorbește despre  întoarcerea la lucrurile simple din viață, la esență, așa cum a menționat Connect-R.

“Înapoi la zero, e singurul drum pe care poți merge înainte! Din experiența mea, am observat că cel care adună, risipește, că cel care nu renunță, devine captiv în propria lui iluzie! Săracul e mai bogat decât bogatul care face o nevoie din a avea mai mult! Înapoi la 0 mai înseamnă și întoarcerea la informația necoruptă din noi!

ADVERTISEMENT

Înapoi la zero înseamnă înapoi la Curaj! Dacă la început a fost 1, și eu făceam parte din El, de cine să-mi fie frică?? Înapoi la 0 înseamnă înapoi, la esență! Înapoi la Dragostea necondiționată! Înapoi la Bucuria simplă! Înapoi la nonscop! Înapoi la mirare”, a scris artistul pe InstaStory.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Inapoi la Zero !! https://youtu.be/M4FoRy9bnkg

O postare distribuită de CONNECT-R (@connectr) pe


Liviu Teodorescu a postat și el un mesaj pentru fani despre mesajul piesei, dar și despre colaborarea cu cei doi cântăreți, cărora le-a mulțumit pentru această colaborare.

ADVERTISEMENT

“Piesa asta vine în niște vremuri în care lumea se află în haos. Răspunsul la probleme nu se află în afara noastră. Hai să lăsăm ego-ul să capituleze în fața a ceea ce suntem cu adevărat. Lumină din Lumină. Religia, spiritualitatea, toate îndrumă spre același lucru.

Indiferent care sunt conceptele pe care le abordăm ca să revenim la Adevăr, scopul este să nu uităm că toate sunt concepte, că personalitatea noastră e doar o excrescență, o reflexie a Adevărului.

Adevărul e unul singur. Și nu poate fi numit, pentru că orice nume duce spre conceptualizare. Adevărul e viu și întotdeauna Prezent.

Mulțumesc @connectr și @cedry_2k pentru onoarea de a-mi auzi vocea lângă a voastră. Și pentru ocazia de a da glas Adevărului care suntem toți. Toți suntem UNUL”, a scris Liviu Teodorescu pe contul său de Instagram.

Fanii i-au felicitat pe cei trei artiști pentru piesă și au avut până acum numai reacții pozitive. Piesa a reușit să strângă 288.000 de vizualizări în nici o zi de când a fost lansată oficial.

Connect-R, probleme în dragoste

Celebrul rapper a divorțat de soția lui, Misha, în 2017, însă l-a ținut secret timp de doi ani. Connect-R locuiește în aceeași casă cu fosta soție și cu fetița lor, Maya, în vârstă de 6 ani. Au hotărât să rămână în relații bune pentru ca micuța să nu sufere în urma divorțului.

Connect-R a devenit cunoscut la începutul anilor 2000, pe vremea când făcea parte din trupa R.A.C.L.A. A urmat apoi o carieră solo de succes și a colaborat cu mai mulți artiști din România.

ADVERTISEMENT
Tags: