Sport

Conor Mcgregor a lovit un bătrân în față. Motivul este uluitor. VIDEO

15.08.2019 | 17:47
Conor Mcgregor a lovit un batran in fata Motivul este uluitor VIDEO

Conor McGregor a lovit un om în vârstă în față după ce a avut o dispută cu el într-un pub din Irlanda. Motivul este cu atât mai uluitor cu cât starul UFC l-a agresat fizic pe bătrân pentru că nu a vrut să bea din whiskey-ul său. McGregor deține o marcă de băuturi alcoolice numită „Proper 12”.

Conor McGregor a lovit un bătrân pentru că nu a vrut să bea din băutura sa

În filmulețul apărut în urma altercației, se poate vedea cum luptătorul UFC îi servește clienții pub-ului din băutura sa „Proper 12”. O singură persoană nu a părut interesată de oferta irlandezului și a continuat să bea din paharul său. Nu este clar dacă a existat un schimb de replici între cei 2 înainte de a se lovi. McGregor l-a lovit cu pumnul de la mâna stângă în timp ce patronul localului privea șocat derularea evenimentelor.

Până la urmă, fostul campion UFC a fost dat afară din local, iar incidentul a fost anunțat la poliție. Din aprilie până în prezent cazul a fost investigat, însă nu se cunosc urmările, dar luptătorul irlandez nu a primit încă nici o pedeapsă.

  • 6 aprilie este data în care a avut loc altercația

Irlandezul a mai fost implicat și în alte scandaluri

Fostul campion UFC a fost implicat în mai multe altercații de-a lungul timpului. Cu o lună înainte de incidentul cu omul în vârstă, Conor McGregor a distrus telefonul unui fan în Miami. Victima l-a denunțat l-a poliție și luptătorul a fost arestat și acuzat pentru furt și tâlhărie. Acuzațiile aduse nu au fost suficient de puternice pentru judecători ca să-l pedepsească mai aspru, iar irlandezul a primit doar o amendă.

Un alt moment care a făcut înconjurul lumii l-a surprins pe luptător distrugând geamul unui autocar în care se aflau alți luptători UFC, printre care și Khabib Nurmagomedov. Khabib l-a învins pe McGregor în ultima luptă oficială a irlandezului.

  • 31 de ani este vârsta lui Conor McGregor